Eva Solon vesipullo

Varsinkin kesällä tulee kannettua vesipulloa laukussa mukana ja usein olenkin heittänyt kassin pohjalle jo aika moneen otteeseen täytetyn, kertakäyttöiseksi tarkoitetun vesipullon. Niistä on hygienia kaukana ja niistä liuekenee veteen kaiken maailman muovimyrkkyjä.

_MG_9845.jpg

_MG_9847.jpg

Hulluilla Päivillä oli tarjouksessa Eva Solon pullot ja nappasinkin mukaani kaksi niitä, sillä varsinkin tytär käyttää joka päivä jotain ”ärrä” vesipulloa koulussa ja kotonakin.

_MG_9849.jpg

Nyt on tyylikkäät ja turvalliset BPA-vapaat pullot niin äidillä kuin tyttärellä. Tänä vuonna Hullareilta tulikin hankittua asioita, jotka ovat pitkään roikkuneet ostoslistalla. Nämä vesipullot hyvä esimerkki sellaisesta.

Aurinkoista päivää!

2 kommenttia “Eva Solon vesipullo

 1. Nuo Eva Solon vesipullot on kyllä ihan huippuja, kun sinne on niin helppo kaataa juomista ison suuaukon ansiosta. 🙂 Mulla on ollut tuo jo monta vuotta käytössä, mutta ihan tässä pari kuukautta sitten halusin vaihtaa vanhan pullon uuteen yksilöön, ja mikäpäs muukaan uudeksi vesipulloksi valikoitui kuin tuo ihan sama – ainoastaan nauhan väri muuttui edellisestä. 😉 <br />
  Aurinkoista viikon jatkoa! &hearts;

  1. Joo, siis todellakin iso plussa isosta suuaukosta! Ostin pullon nimenomaisesti tytärtä ajatellen, hän kun kuljettaa päivästä toiseen (viikosta toiseen!) samaakin pulloa koko ajan mukanaan, mutta olen tosi tyytyväinen, että ostin samalla itselleni tuon. Kaunis, kätevä ja turvallinen!<br />
   <br />
   Kiitos sitä samaa! Ja hei – kiva kuulla sinusta! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *