Uusi kevättakki

Minulla on käynyt ihan uskomaton tuuri kahden viimeisen takkiostoksen suhteen! Talvipakkasille haikailin tietynlaista toppatakkia ja löysin prikulleen unelmieni takin. Nyt oli aika päivittää kevättakkiosastoa ja lähdin taas aikamoisen tarkalla listalla kiertämään kauppoja.

Kevättakilta toivoin harmaata väriä, suoralinjaista ilmettä, yksinkertaisia kauluksia, tiettyä pituutta ja tiettyä lookkia, joka sopisi niin siistiin työpukeutumiseen, mutta joka kestäisi myös tennareita. Ekat kaupat kierrettyäni en löytänyt mitään sinnepäinkään! Aloin jo hieman huolestua, kunnes Onlyn ovella näin heti takkini! Siinä se roikkui mustana, vaalenharmaana tai tummanharmaana. Nappasin tummanharmaan sovituskoppiin ja olin aivan haltioissani. Takki näytti aivan täydelliseltä tarpeisiini.

takkikollaasi.jpg

Kaulukseton takki on kevätsäihin tosi hyvä. Vielä näin kylmemmillä säillä lisälämpöä saa paksuista huiveista, korkeimmilla lämpötiloilla huivit voi heittää nurkkaan ja liikkua ulkona takki auki.

Vielä näille tuulisemmille keleille takkiin sopiva paksu huivi löytyi kotoa jo valmiiksi, mutta halusin myös jo jotain keväistä ja raikasta uutta. Niinpä Stockalta tarttui matkaan ihana pastellisen mintun, nuden ja harmaiden sävyjen raikastama huivi. Takkiin sopii täydellisesti myös Milanosta ostamani Liu-Jo -laukku.

takkikollaasi%202.jpg

Suoralinjaiseen ajattomaan takkimalliin sopii yhtä hyvin saappaat, nilkkurit kuin tennaritkin. Saappaista tosin haluaisin kyllä jo luopua… Kultaisilla yksityiskohdilla koristellut Korsin tennarit ovat oiva pari niinikään kultaisilla niiteillä koristellun laukkuni kanssa.

Ai että voi ihminen tulla onnelliseksi uudesta takista! 🙂

4 kommenttia “Uusi kevättakki

  1. Mä olen tosi usein löytänyt mun takin Onlylta. 🙂 Hieno takki! Villakangastako se on?

    1. Only oli jossain kohtaa ihan mun lempparikauppa, mutta nyt en viime vuosina ole juurikaan sieltä mitään löytänyt. Tämä takki oli ihana positiivinen yllätys! Ei ole villaa, polyesteri-puuvillasekoitetta.

  2. Ei vitsit miten hyvännäköinen takki! Tuommoinen kaulukseton olisi itselläkin haavelistalla, mutta ei taida opiskelijabudjetti nyt taipua. Mutta ehdottomasti huippulöytö!

    1. Niin on, todellinen löytö!! 🙂 Olin niin iloinen tuon löydyttyä! Ja tiedätkö, takki oli vieläpä edullinen, vain 49,95! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *