Koti uinuu talvessa

Alkanut vuosi ei ole ainakaan vielä tuonut kotiin uusia sisustustuulia.

Joulun riisuin pois asiaankuuluvasti loppiaisperjantaina kuusineen päivineen ja yhtä amaryllista lukuun ottamatta kaikki joulun kukkasetkin ehti jo nähdä parhaat päivänsä. Kotiin menneestä juhlakaudesta jäi vain talviset tekstiilit sekä runsas määrä kynttilöitä ja lyhtyjä. Niillä voi fiilistellä vielä pitkään.

_MG_1659.jpg

Talven tulon myötä tuntuu, kuin koti olisi jäänyt uinumaan pientä horrosta. Vielä ei houkuta yhtään luopua paksusta matosta tai lämpimistä tekoturkistekstiileistä. Moni tuntuu jo odottavan kevättä ja ja tulppaaneita, mutta minä elän mielelläni tätä talvea pakkasineen ja pihamalla notkuvine lumikinoksineen. Ehkä olen itsekin vähän talviunessa.

Kotona saa vielä olla utuisen pehmeä ja lämmin fiilis rapsakan ilman vastapainoksi.

_MG_1670.jpg

Tuleva sisustusvuosi voisi tuoda tullessaan yläkertaan uudet lattiat. En kyllä tiedä kuka ne sinne asentaa, sillä kummallakaan meistä ei ole varsinaista hinkua hommaan ryhtyä. Myös makkarin valkoiset seinät kaipaa kipeästi uutta raikasta valkoista ylleen. Koneellinen ilmastointi on tuhrannut ikkunan läheisyydessä seinät ja ne eivät lähde enää pesemälläkään pois.

Myös kipinä uudesta keittiön pöydästä kituu sekin vielä. Vuosi sitten aloin siitä ja itse asiassa uudesta olkkarin sohvapöydästäkin haaveilemaan, mutta haluamiani ei vielä ole tullut vastaan, olkoonkin, että etsintä kävi loppusyksystä tosi kuumana. Katsotaan, josko tänä vuonna! Tytär kinuaa uutta sänkyä, jossain kohtaa se pitää hoitaa, sillä vanhalle on tilausta taas mökillä. Luulenpa, että aika pienillä sisustusmuutoksilla mennään tämä vuosi – vaihtuvat tekstiilit, kukat ja asetelmat on varmaan tänä vuonna se juttu.

_MG_1680.jpg

Juuri nyt kuitenkin uinutaan talviunessa ja nautiskellaan pakkaspäivistä. Tämä loppiaisviikonloppu on tuntunut ihan mielettömän pitkältä! Olen käynyt joogassa pariin otteeseen ja saanut kroppaa vihdoin vähän aukeamaan. Olen saunonut, syönyt hyvin ja levännyt. Olen ulkoillut, saanut napsittua kuvia ensi viikon postauksien varalta ja katsellut Netflixistä Good Wifea jakso toisensa perään. Tuntuu, kuin olisi pidemmälläkin lomalla ollut!

Energistä sunnuntaita ja uuden viikon alkua kaikille!

4 kommenttia “Koti uinuu talvessa

  1. Niin kauniin harmoninen sisustus! Energistä alkavaa viikkoa pitkän loppiaisloman jälkeen 🙂

    1. Kiitos, tuollaisessa pesämäisessä pehmeässä sisustuksessa viihdyn kyllä itsekin. Samoin sinne kiitos! 🙂

  2. Kyllä meilläkin on vielä talvista sisustuksessa ja saa pitkään ollakin! Taljoista ei malta koiranomistajana luopua, kun pikkuinen tykkää niiden päällä niin kovin nukkua ♥

    1. No siinä on meilläkin iso syy pitää paksut matot lattialla, koira-herra kiittää. ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *