Ripaus talvea olkkariin

Pahoin pelkään, että tämän viikon kuluessa tämä ihana talvi on vain loskainen, harmaa muisto! 🙁

_MG_0168.jpg

_MG_0165.jpg

Säätiedotukset eivät lupaa hyvää tämän kauniin ja valoisan maiseman säästymiseen. Miten kurjaa! Enää toivotaan, että sää taas viilenee ja lisää lunta ja pakkasta tulee vielä jouluksi. Olisihan ihan naurettavaa, että saatiin nyt nauttia kunnon talvimaisemista ja sitten joulu olisikin musta. No, toivotaan, että pakkasukko panee puhaltaen kunnon hanget vielä hyvissä ajoin uudelleen!

Säätiedotuksista viis, kotiin teki jo mieli laittaa vähän valkoisempaa ja talvisempaa fiilistä. Jostain syystä juutuin kamerani kanssa fiilistelemään vain lähikuvia unohtaen täysin ottaa laajempaa kuvakulmaa, joten nyt saatte tekin vain lähäreitä katseltavaksenne.

_MG_0172.jpg

Muutama havunoksa maljakossa ja Hemtexin vitivalkoinen tekotalja-ihanuus (Kiitos vain vinkistä Miia!) ikkunan edessä olevalle löhöpenkille ja fiilis on heti aivan toinen.

_MG_0173_2.jpg

Ai mutta juu, vaikka laajemmat kuvat puuttuu, otinhan minä tällaisen ”in the making of” -kuvan, kun yritin pähkäillä miten tätä olkkaria taas sisustaisi…

_MG_0154.jpg

Prosessi oli tuossa kohtaa vähän kesken. Haha…! 🙂 Onneksi sai lauantaina olla koko päivän yksin kotona joululauluja kuunnellen ja kotia sisustaen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *