Sunnuntaina

Takana on kiva ja rento viikonloppu, miten näitä kahta päivää odottaakaan aina työviikon jälkeen?

Tällä hetkellä odotan eniten lämpenevää saunaa, sillä tunnen koko ajan selkäni menevän jumiin enemmän ja enemmän. Vietimme päivän ulkohommissa mökillä. Hirveä määrä lehtiä maassa, jotka piti käydä haravoimassa. Noin äkkiseltään kun tekee kolmisen tuntia hommia haravanvarressa tehden normaalista poikkeavaa liikettä, tulee paikat kipeäksi piankin! Alaselkä ja olkapäät huutaa tällä hetkellä hoosiannaa. No, sauna tekee hyvää ja niin teki myös se raitis ilma! Viikko on ollut kiireinen, happirikas ilma tuuletti hyvin aivoja.

_MG_9692.jpg

Tänään huokaisin isosta helpotuksesta – molemmat toisen tutkinnonosan tehtävät on nyt valmiina! Yes! Käytin sunnuntaiaamun tehtävien viimestelyyn ja nyt voin todeta, että hommat on paketissa! Iso A3 kokoinen juliste, jonka suunnittelin ja tein itse alusta asti sekä 28-sivuinen tuote, jonka myös sekä kuvasin, suunnittelin että taitoin itse, on nyt tehty! Ja hei, vielä kuukautta dead linea aiemmin! Nyt kun nuo on niskasta pois, voin keskittyä täysillä töissä käsillä olevaan isoon projektiin, jossa oma panokseni on visuaalisesti isossa roolissa. Miten mahtavaa saada tehdä sellaisia juttuja työkseen, jotka oikeasti kiinnostaa ja joista olen tämän nykyisen kouluni myötä oppinut hurjasti lisää.

_MG_9695.jpg

Edessä siis taas kolmen päivän lähiopetussetti ja uusia taitoja tulee taas varmasti opittua.

Mutta nyt saunaan! Mukavaa uutta viikkoa kaikille! 🙂

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Sunnuntaina

 1. Hyvä sie, ilonen sinun puolesta &hearts; <br />
  <br />
  Mulla niskajumi, lähinnä stressistä…mieki menen just nyt sauhnaan ja otan yhen sidukan.<br />
  Hyvää uutta viikkoa, Haliterkut &hearts;

  1. Kiitos sinä! ♡ <br />
   <br />
   Voi, nyt äkkiä sinne sauhnaan vihtomaan stressit mäkeen! Ja sitten vällyjen väliin lämpimään nukkuhmaan. Halit takaisin, pus! ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *