Shoppailusaldo Nykistä

Oh boy, did we shop!!

New York on mitä mainioin paikka shoppailulle. Mahdollisuudet ovat rajattomat, merkkien määrä loputon, myymälöiden koko tajuton ja valikoima älytön. Kuitenkaan rahapussin ei tarvitse olla lottovoittajan kokoa, joskin jotkut merkit ovat kalliita tavalliselle kuolevaiselle aina ja ikuisesti, mutta Nykissä on mahdollista tehdä todellisia löytöjä edullisestikin. Omaksi suosikiksemme nostan ehdottomasti Woodburyn Outletin, jossa vierailimme jo toistamiseen. Yli 200 merkkiliikettä täynnä edullisia design-tuotteita, jotka harvoin ovat edes pelkällä Outlet-hinnalla myynnissä, vaan hinnan päältä riipaistaan usein pois vielä 20-60%! That’s what I call a bargain!

IMG_7613.jpg

Yrittäkää kestää mukana – nyt alkaa tykitys shoppailusaldosta!! 🙂 Woodburystä tarttui ihan ensimmäiseksi matkaan Ugg-bootsit. Olen haaveillut näistä kengistä jo useamman vuoden, mutta 250 euron hinta on tuntunut aina liian rasvaiselta. Kahden vuoden takaiseltakaan reissulta en näitä ostanut, sillä ne ei vain mahtuneet budjettiin sillä kertaa. Tältä reissulta lähdin hakemaan mm. juuri näitä bootseja, joten ne ostin ihan ensimmäiseksi. Halvimmillaan olen nähnyt popoja täällä kotimaassa Stockan kanta-alessa 230 euron hintaaan, Woodburystä nämä kengät lähti mukaan alle puoleen tuosta.

Ugg%20Collage.jpg

Seuraavaksi suuntasin kohti Guessin liikettä ja farkkuhyllyä. Suosin matalia super skinny –malleja, mutta harmikseni näihin kinttuihin oli tarjolla tosi monta mallia, jotka jäivät lörpöttämään reisistä. Ei hyvä. Saaliikseni sainkin Woodburyn tehtaanmyymälästä ainoastaan yhden parin lempparifarkkumerkkiäni. Suomessa näistä maksaisi pitkälti toista sataa, minä ostin nämä neljällä kympillä. Toiset löysin onneksi Century21:stä, josta kohta lisää.

IMG_7662.jpg

Jos vilkaisitte ennen reissua tekemääni To Shop -listaa, niin mainitsin huppariosastoni kaipaavan täydennystä, sillä pidän huppareita ja college-vaatteita paljon urheillessani tai vapaa-ajalla. GAP tarjosi parinkympin hintaan huppareita, joten niitä nappasin mukaan heti kaksi. Woodburyn Superdry –myymälä  sen sijaan jätti kylmäksi, mutta onneksi tilanne korjaantui myöhemmin reissun aikana…:)

IMG_7626.jpg

Omat ostokseni huipentuivat Woodburyssä Michael Korsin liikkeeseen. Lähdin ostamaan uutta vaaleansävyistä laukkua ja sen sain hankittua huikeaan -60% hintaan! Näitä laukkuja oli enää 2 kappaletta jäljellä ja minä sain kuin sainkin omani!

MK%20laukku%20Collage.jpg

Ex tempore ostos sen sijaan oli kaunis kelloni! Näitä olen kuolannut jo pitkään, mutta nyt se jotenkin osui. Kelloista sai Woodburyssä -25% alen ja kun mieskin vieressä kannusti kellon ostamaan, niin kyllähän se kassalle kiikutettiin!

kello%20Collage.jpg

Jo ekan reissun jälkeen suosittelin lämpimästi mahduttamaan Nykin matkaan päivän Woodburyssä. Teen sen jälleen, sillä tuota paikkaa ei vaan voi missata! Me lähdimme liikenteeseen aamulla puoli yhdeksän bussilla, olimme n. tuntia myöhemmin ostostaivaassa ja lounaan lisäksi kiersimme kauppoja aina puoli neljään saakka, jolloin hyppäsimme paluubussiin. Liput Woodburyyn olimme ostaneet jo Suomen päässä. En voi tarpeeksi korostaa, kuinka edullisia ostoksia tuolla voikaan tehdä! Paikassa on myös monta hyvää ruokapaikkaa ja kahvilaa. Me söimme – missäs muuallakaan kuin Shake Shackissä! Siellä on niin parhaat burgerit ja pirtelöt!! Tuolla tankkauksella jaksoi kiertää kauppaa toisensa perään. Ja hei, tuolla ei kyllästy mieskään! Varsinkaan jos pitää urheilumerkeistä!

Vaikka Woodburysta teinkin jo löytöjä, jäi pari aukkoa vielä paikattavaksi. Asian korjasi Century21 – Outlet-tavaratalo. Noitahan on Manhattanilla kaksi, me suosimme suurempaa, Lower Manhattanilla sijaitsevaa myymälää. Sieltä löysin kaipaamani valkoiset tennarit Guessiltä, jotka toivoinkin löytäväni.

G%20Collage.jpg

Ykskaks yllättäen tavaratalosta löytyi myös sama Superdryn huppari, jota oli Woodburyssä katsellut, mutta josta ei löytynyt minulle sopivaa kokoa. Mikä tuuri kävikään! Näitä oli hyllyssä enää yksi ja pidin siitä visusti kiinni aina kassalle saakka!

IMG_7619.jpg

Etsin kuumeisesti reissussa vielä mustia tennareita, mutta mitään kivoja ei tullut vastaan. Ei edes DKNY:ltä, jonka varaan olin vähän laskeskellut. Niinpä olin jo heittänyt toivoni, kunnes Rockefeller Centerin kupeessa olevasta Michael Korsin liikkeestä bongasin ihanaakin ihanammat mustat poposet kultaisilla yksityiskohdilla. Kävelin kengät jalassa pitkin myymälää. Ne tuntuivat niin pehmeiltä, kuin olisi pilvien päällä kävellyt. Jätin kuitenkin kengät myymälään, sillä tuntui, että budjetti oli jo aika hyvin täynnä. Mies kyllä kannusti kiikuttamaan ne kassalle, mutta halusin vielä jäädä miettimään.

Pari päivää myöhemmin kolutessamme SOHOn kaupunginosan katuja, tuli Korsin myymälä vastaan. Jälleen tepastelin ne kenkulit jalassa pitkin myymälää miehen ja tyttären istuessa penkillä odottamassa melkoisen kypsän näköisinä. Aikailin kuulemma liikaa. 🙂 Tällä kertaa kannoin kengät aina kassalle asti.

MK%20Collage.jpg

Oi… ne on kyllä minusta aivan super makeat!!

Näiden ostosten lisäksi vierailin suunnitellusti Victoria’s Secretillä täydentämässä alusvaatevarastoa. Kokonaisuudessaan ostossaldo on vaikuttava, mutta kaikki tuli tarpeeseen ja olivat ennalta suunniteltuja. Ainoastaan kello oli ns. heräteostos. Satsaan nykyään mieluummin laatuun ja ostan hyväksi havaittuja merkkejä, jotka kestävät, kuten esim. Guessin farkut, jotka eivät haalistu pesussa kahden kerran jälkeen, eivätkä ala lörpöttää muodottomasti muutamassa kuukaudessa. (Edelliset farkut kahden vuoden takaa edelleen käytössä.)

Jos joitain hirvitti tämä ostosten määrä, mainittakoon, että en ole kahteen vuoteen ostanut mm. yhtiäkään tennareita, sinisiä farkkuja tai käsilaukkuja (yhtä kirpparilöytöä lukuun ottamatta). Säästin ostoshimoni ja rahani tälle reissulle täydentääkseni taas garderobiani tuotteilla, joita ei joko saa täältä tai jotka saa rapakon takaa huomattavasti paljon edullisemmin.

Nyt on taas vuosiksi eteenpäin varastoa käytettäväksi! 🙂

8 kommenttia “Shoppailusaldo Nykistä

  1. Ah, ihania juttujaa :)) Mäkin haluun shoppaileen Jenkkeihin )

    1. Sitten ei muuta kuin lentoja varaamaan 🙂 Finskillä näytti olevan Nykin lennot tarjouksessa… Just saying… 😉

  2. Ooh la la! Vau mitä shoppailuja ja täällä ei ainakaan kauhistella ollenkaan, ihan järkevää keskittää shoppailut reissuun ja säästää selvää rahaa ja vielä saada haluamansa edullisemmin. Shoppailuhimon lisäksi iski reissukuume! 😀

    1. Jep… tuli vähän shoppailtua, mutta se oli tarkoituskin. Mieskään ei ollut ostanut itselleen mitään vaatteita, kenkiä tai muitakaan tänä vuonna ollenkaan, kun säästi shoppailut tuolle reissulle. Meidän mielestä on järkevää tosiaan keskittää shoppailut yhdelle reissulle – valikoima on rapakon takana aivan toinen ja hinnat puolet kotimaan hinnoista. <br />
      <br />
      Nykistä on tulossa vielä lisää postauksia – ei ainakaan helpota reissukuumetta…! 😉

  3. Wow, mikä ostossaalis! Mä olen noista Michael Korsin jutuista aavistuksen kade vaikka multakin löytyy laukku, kukkaro ja kello. Noi kengät on aika mageet. 🙂

    1. Kengät on kyllä ihan oikeasti todella mageet!! 🙂 Ne on myös älyttömän pehmeät ja mukavat jalassa. Eikä paina mitään! Todella tyytyväinen noihin! 🙂

  4. Vitsit mikä shoppailusaalis! Mutta niinhän se täytyy tehdä, että jos on mahdollisuus hankkia tuotteita edullisemmin, niin keskittää sitten kaikki ostokset samalle kerralle. 🙂 Ihana tuo kello! &hearts;

    1. No saalis nimenomaan! 🙂 En ihan kaikkia näitä odottanut saavani/ostavani, mutta ne tupsahti niin sopivasti sopivalla hinnalla nenän eteen, että olis ollut hullua jättää haaveilemansa ostamatta! Päätettiin jo, että parin-kolmen vuoden päästä tehdään taas samanlainen ostosreissu, kun kengistä ja muista alkaa aika jättää. 🙂 Ja kiitos, kello on kyllä omakin lemppari, ranteessa se on joka päivä! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *