Valoa ja lämpöä olohuoneeseen

Pitkästä aikaa olin viikonlopun kotona ja pieni sisustusinspis iski päälle saman tien.

Laitoin olkkariin lisää lämpöä näin kevään kunniaksi pienillä ripauksilla puun sävyä. Ei mikään henkilökohtainen suosikkini, mutta pieninä määrinä se tuo sellaista pientä kesäistä lämpöä kotiin. Taulunkehykset, vesikrassitabletti… ei se muuta vaadi.

IMG_6479.jpg

IMG_6480.jpg

IMG_6478.jpg

Vaikka tänään on selvästi pilvisempi päivä kuin eilen, on meidän olkkari kuitenkin tosi valoisa. Meillä ei ole takapihalla oikeastaan mitään varjostavaa elementtiä – ei yläkerran parveketta, ei räystäitä tai lippoja tai isoja puita tuomassa varjoa. Niinpä kaikki luonnonvalo pääsee vapaasti tulvimaan sisään. Parhain ominaisuus tässä kodissa!

IMG_6474.jpg

Ostin kolmannen oliivipuuni, heh. Kaikki edelliset ovat kuolleet kupsahtaneet talven aikana ja taas aion yrittää tuon yksilön kanssa uudelleen. Siirrän sen ulos terassille heti kun ilmat sallivat. Minusta oliivipuut ovat vaan niin kauniita ja tuovat heti sellaista etelän fiilistä mukanaan.

IMG_6476.jpg

Tänään onkin vuorossa pientä terassin pesua. Sitten on enää säistä kiinni koska terassi kannattaa öljytä. Meillä on pienimuotoinen haaste saada terassin vanha ja uusi osa samanvärisiksi ja tällä kertaa taidammekin päätyä ihan uuteen väriin…

IMG_6468.jpg

Onpa ollut ihanan rauhallinen viikonloppu! Saanut nukkua pitkään ja tehdä asioita ilman aikatauluja. Olemme etsineet tyttärelle lakkiaismekkoa ja käsikin tuntuu jo vähän paremmalta. Nyt on parempi fiilis kuin pitkään aikaan.

Leppoisaa sunnuntain jatkoa itse kullekin!

4 kommenttia “Valoa ja lämpöä olohuoneeseen

 1. Kivoja kuvia !Oikein kivalta ja kesäiseltä näyttää 🙂 <br />
  <br />
  Minua on alkanut kiehtoa se Ikean vaalenruskea matto…onko se nyt mitä juuttia… Voisi näyttää kesällä kivalta lattiassa !<br />
  <br />
  Lekoisaa sunnuntaita!

  1. Kiitos! 🙂 Joo, taidan tietää mitä mattoa tarkoitat, olisko juuttia? Nimenomaan kesällä voisi näyttää tosi kivalta!

 2. Kiitti! Valkoinen ja harmaa toimii aina! Iso valkoinen ja harmaa taitaa olla HM Homesta, pieni valkoinen Ellokselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *