Rauhaisa olohuone

Yritin taas värejä hetken aikaa. Ei ne vaan kauaa kotona viivy, vaikka pidänkin väreistä muuten tosi paljon. Rakastan hentoista vaaleanpunaista, raikasta turkoosia, aurinkoista pastellinkeltaista ja viileä mintunvihreää. Silti sisustuksessa ja omassa kodissani väripaletin pitää olla rauhallinen; valkoista, harmaata ja mustaa pienenä ryhdinantajana.

IMG_5205.jpg

Kun mustavalkoistin taas kodin ilmettä, tuli huojentuneempi olo; tämä on kaikista ominta. Tutuinta. Miellyttävintä.

IMG_5218.jpg

Vihreää on pienin ripauksin helmililjojen ja tuon unelmankevyen harsomaisen kukan myötä. Unelma se taitaa olla nimeltäänkin. Kotona on kuitenkin yksi sävypaletistani poikkeava väriläiskä.

Tuo ruskea ja niin rakas karvakasa. <3

IMG_5237.jpg

Olen parissa blogissa törmännyt hiljattain kirjoituksiin siitä, että musta, iso tv-ruutu häiritsee kotona, eikä sitä koeta mitenkään edustavana sisustuselementtinä keskellä olkkaria. Aiemmin täälläkin on koettu se tv:lle rakennettu alttari ärsyttävänä, voisinkin huomenna laittaa pitkästä aikaa kuvia meidän tv-seinästä!

Mukavaa myöhäisiltaa, illan torkuille huomenta…! 🙂

6 kommenttia “Rauhaisa olohuone

  1. Kyllä on kaunista,rauhallista ja valoisaa!Kelpaa pikku koirulin pötkötellä.

    1. Kiitos. Rauha on ensisijaisesti mitä kotona tarvitsee. Sen täytyy tulla niin sisustuksesta, kuin tunnelmastakin, että kotona pystyy rauhoittumaan kiireisten ja meteliä täynnä olevien työpäivien jälkeen. Koiruli potköttelee aina maton päällä tai sitten takan edessä olevalla taljallaan. Usein koiruli petaa taljan vielä maton päälle, niin on tuplasti pehmeämpää 🙂

  2. Ihanan näköistä &hearts;. Ja nuo pari kasvia tuovat kivasti sellaista kevään raikkautta :).

    1. Kiitos ♡ Pidän leikkokukista ihan valtavasti, mutta nyt teki mieli jotain oikein vihreää! Hankin sitten tuon ruukkukasvin, vaikka viherkasvit eivät enää nykyisellään olekaan se omin juttu. Tuo oikein kirkkaanvihreä väri onkin ihanan piristävä tehoste!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *