Joulun laittoa kotiin

Hyvää 3. adventin iltaa.

Telkkarista tulee jouluinen konsertti ja kotona palaa lukuisat kynttilät. Ihastelen tänään kotiin laitettuja koristeita ja jouluista fiilistä. Nyt on koti laitettu kuusta lukuun ottamatta jouluiseen asuunsa. Mitään varsinaisia joulutekstiilejä en omista, mutta valkoiset tekoturkispeitot ja tyynyt pääsi sohvalle, samoin sarvipäillä somistetut tyynyt. Tasoilla on lyhtyjä ja havuja, amarylliskin puhkeaa juuri kukkaan. Piti tänään jatkaa kylppäriprojektia, mutta joulutus vei voiton. Ei se väärin ole.

IMG_4181.jpg

Lyhty löytyi Anttilan alesta. Se oli alunperin kuparinvärinen, mutta maalasin sen mustaksi. Koska tekstiilimaalipurkki osui ekana käteen, hoidin homman sillä. Ja hyvinhän se silläkin mustaksi muuttui.

Viikon varrella laittelen lisää kuvia kodin jouluilmeestä. Hetken sateli jo luntakin ulkona. Räntäähän se taisi olla, mutta kaikki valkoinen mitä tulee taivaalta on minun kirjoissani lunta. Voi, tulispa valkoinen maa jo!

IMG_4186.jpg

Mukavaa iltaa.

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *