Tine K -arvonta!

EDIT. ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Jouluinen arvonta on nyt paikallaan, jos koskaan!

Lupailin aiemmin, että jos 200 tykkääjän määrä blogini Facebook-sivuilla täyttyy, järjestän jotain kivaa teille ihanat lukijani! Nyt olisikin sitten hyvä aika lunastaa lupaus! Käväisin yhdessä lempiputiikissani, Nougatissa, jossa ihastelen aina vain ihania Tine K:n tuotteita. Voi, jos olisin miljonääri, ostaisin koko kaupan tyhjäksi! Mukaan ihanan tunnelmallisesta putiikista tarttui teillekin pieni jouluinen paketti:

tinek_arvonta.jpg

Tine K:n pehmoinen keittiöpyyhe, jouluinen Christmas tuoksukynttilä sekä ihana Love -paperipussukka moneen eri käyttöön.

 

Arvontaan voit osallistua näin:

1 arpa jokaiselle tähän postaukseen kommentin jättäneelle.
Lisäarvan saat, jos olet blogini Facebook-sivun tykkääjä. Jos et vielä ole – kipaise äkkiä tykkäämässä, niin saat tuplamahdollisuuden!

Muistathan ilmoittaa kommentissa monella arvalla osallistut. Jätäthän myös toimivan sähköpostiosoitteesti sille varattuun kenttään (ei näy julkisesti), jotta saan sinut kiinni voiton osuessa kohdallesi. Ilmoitan voitosta sähköpostitse.

Jätä kommenttisi viimeistään 14.12 niin kerkeän postittaa paketin sinulle vielä jouluksi vaikkapa pukinkonttiin!

Onnea arvontaan <3

Heidi / Checklist - -

78 kommenttia “Tine K -arvonta!

 1. yhdellä arvalla mukana 🙂 tuolta nougatista tarttuisi kyllä aina vaikka mitä mukaan!

 2. Voihan ihanuus! Kyllä mie ottaisin niin mielelläni nämä itselleni &hearts;<br />
  Kahdella arvalla mukana.

 3. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. Just tänä iltana paloi loppuun tuo samainen kynttilä, joten olisi kiva saada tämä ihanan tuoksuinen kynttilä edellisen tilalle 🙂

 4. Yksi arpa minulle. Tykkään blogistasi, mutta en Facebookissa, koska en käytä sitä. Yritän tehdä edes tähän sulle sydämen tykkäämisen merkiksi, mutta en tiedä osaanko (eli jos tässä on jotain epämääräistä, niin siinä piti olla sydän). ❤️

 5. Ihana paketti. Yhdellä arvalla mukana. <br />
  <br />
  Tunnelmallista viikonloppua!

 6. Ihana uusi blogituttavuus &hearts; tykätty myös fb:ssa. Kiva palkinto, hyvää joulunodotusta!

 7. Aivan ihania tuotteita 🙂 Kahdella arvalla mukana, tunnelmallista joulunodotusta Heidi!

 8. Kahdella mukana arvonnassa. Meillä ei ole ollenkaan tuollaisia kauppoja mistä saisi esim. Tinen tuotteita. Jouluiset tuoksut myös puuttuvat vielä kodistani. Leppoisaa joulunodotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *