Kylppärin uusi värimaailma

Olen alkanut pääsemään vähän jyvälle kylpyhuoneeseen tulevasta värimaailmasta. Suuri tekijähän on se lattia, eli vihertävänturkoosin sävyinen muovimatto, jonka kanssa tässä nyt yritetään jatkaa yhteiseloa. Pelkällä valaistuksen muuttamisella homma parani jo kummasti ja tehtyäni perusteellisen pesun sekä vahauksen, alkaa lattiakin kääntyä jo positiivisen puolelle. Iän myötä tulleet naarmut haalenivat ja aion kyllä pikapuoliin tehdä toisen vahauksen perään.

Päätin lähtökohtaisesti alkaa toteuttamaan sisustuskuningas Marko ”Inno” Paasosen lanseeraamaa ohjenuoraa:
Se mitä et voi peittää, sitä pitää korostaa. Sain teiltä lukijoilta kylppärivuodatukseeni ihanan myötätuntoisia kommentteja ja ideoita lattian verhoamiseen ja mietin todella pitkään erilaisia ritilöitä ja rakennelmia, mattoja eri materiaaleista sun muita. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että ne olisivat vain laastari avohaavan päälle, en ikinä saisi lattiaa ”siististi” piiloon, joten paree siis lakata yrittämästä. Reteästi matto esiin omalla värillään vaan ja rakennetaan muut asiat sen ympärille! Ei tässä muutakaan voi.

Siitä se idea sitten lähti ja tässä on pähkäilyn lopputulema, eli kylppärin värimaailma:

kylpp%C3%A4rikollaasi%201.jpg

Itse asiassa muovimattomme väri ei ole sieltä kamalimmasta päästä. Ehkä enemmän saattaisi ällöttää jokin kellertävä väri, joten jotain hyväähän tässäkin siis on. Maton väri on tuon värilastun ekan värin sävyinen, sellainen vihertävän trooppisen veden värinen. Yritän näettekö luoda mahdollisimman positiivisia mielikuvia itselleni tuosta.:) Tuon värin ympärille oli loppujen lopuksi aika helppo löytää muita sävyjä, jotka yhdessä loisivat rauhallisen ja harmonisen väripaletin. Kavereiksi valitsinkin vähän tummempaa vedenvihreää, beigeä ja kaunista ruskeaa. Tällöin joukkoon sopii hyvin myös puhtaanvalkoinen sekä harmaan sävyt.

Piensisustukseen tulee panostaa ja bambutikkaat voisivat olla kivat, niissä voisi pyyhkeiden sijaan säilyttää vaikkapa saunan laudeliinoja. Uusia pyyhkeitä olen vailla myös ja ne voisi hankkia värimaailman mukaisesti. Lattialle tulee pitkä matto ja siihen tehtävään käy Pappelinan muovipunosmatot loistavasti! Heidän valikoimistaan löytyykin kaksi oikein varteenotettavaa ehdokkia.

Tässä pari värimaailmaltaan hyvin samankaltaista kylppäriä, vaikkei tyylillisesti ehkä edustakaan omaa makuani.

kylpp%C3%A4rikollaasi%202.jpg

Inspiskollaasin kuvat täältä, täältä ja täältä.

Näitä kuvia kun katsoo, alan vahvasti uskomaan, että meidänkin kylppäristä tulee vielä hyvä!

Tämän postauksen julkaistuessa olenkin jo toisen noista Pappelinan mattoehdokeistani ostanut.
Arvaatko kumman?? 🙂

2 kommenttia “Kylppärin uusi värimaailma

    1. Joo, harmaa, beige ja valkoinen on hyvä yhdistelmä, turkoosi tuo siihen kivan raikastuksen tosiaan! Yritän nyt ihan tosissani alkaa tykkäämään tuosta meidän muovimatosta! Ja mitä Pappelinan mattoon tulee… näet sen myöhemmin kumpi tuli! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *