Peilin kautta

Luin pari päivää sitten lehdestä eri paikkakuntien päivien pituudesta ja milloin aurinko nousee taas seuraavan kerran. Helsingin kohdalla oli kellonaika seuraavasta aamusta, Utsjoen kohdalla oli päivämäärä – aurinko nousee siellä seuraavan kerran 16.1.2016! En tiedä miten ihmiset siellä selviävät, kun tuntuu, että tämä pimeys nielaisee kaiken synkkään kitaansa jo iltapäivällä kolmen neljän aikaan! Toisaalta pohjoisessa on sitä tänne eteläänkin paljon kaivattua lunta, joka tuo ihan toisella tavalla valoisuutta.

Viikonloppuina päivänvaloa tulee ahmittua niin livenä kuin linssinkin läpi. Kotimme lempinäkymäksi on taitanut tulla tämä peilin kautta aukeava uusi kuvakulma.

IMG_3814.jpg

Keittiö näyttäytyy tässä ehkä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Pidän tosi paljon pehmeän harmaan ja valkoisen yhdistelmästä, jota musta vähän terävöittää.

Joku älytön nuha on iskenyt päälle ja tänään joutuu varmaan jättämään joogan väliin. Nenän kautta hengittäminen ei oikein tahdo onnistua niistämisen ja aivastusten välissä ja pää alaspäin oleminen ei taida sekään tuntua hyvältä idealta. Taidan siis suosiolla jäädä sohvanmutkaan kuumaa glögiä juomaan. Jospa joulufiiliksen herättelyä varten katsoisi vaikkapa Netflixin tarjonnasta jonkun kivan joululeffan. Suosituksia anyone? 🙂

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Peilin kautta

 1. Kaunis näky! Voihan flunssa! Me olemme onneksi säästyneet flunssalta tänä syksynä! ( kop.kop.kop )<br />
  <br />
  Kivaa viikkoa!

  1. Joo, ihan lemppari näky! 🙂 Flunssat on hanurista… onneksi sitä ei ole meilläkään ollut ja tuskin tämäkään petiin kokonaan kaataa… ehkä on kuitenkin viisasta jättää joogat väliin, ettei vaan mee pahemmaksi. <br />
   <br />
   Kivaa viikkoa sinne myös! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *