DIY Adventtikynttelikkö

IMG_3856.jpg

Ensimmäinen adventti lähestyy ja viime vuotiseen tapaan halusin esille jonkun kivan adventtikynttelikön. Kaupastahan sellaista ei toki osteta, vaan se viritellään itse, helppoa kun on.

IMG_3853.jpg

IMG_3858.jpg

Tähän ei tarvittu muuta kuin neljä kappaletta Ikean kynttilöitä, Granitista ostetut kortit ja musta tussi. Lisäksi mustavalkoista narua ja niin ihanan tuoksuisia tähtianiksia koristeeksi. Helppo adventtikynttelikkö oli valmis.

Onko teillä tapana laittaa adventtikynttilät esille?

Heidi / Checklist - -

4 kommenttia “DIY Adventtikynttelikkö

 1. Kaunis ja mukavan simppeli totetutus! Mulla pyörii tuhat ja yksi adventtikynttelikkö ideaa päässä. Yhtä olin jo eilen aloittamassa, mutta netistä kun tarkemmin asiasta luin, niin ilmeisesti pilttipurkeissa ei kannata polttaa tuikkuja (räjähdysvaara), joten suunnitelma meni uusiksi 🙂 Ainoa kriteeri minulla on se, että mitään ei kynttelikköä varten osteta, vaan kaikki materiaalit on löydyttävä kotoa 🙂

  1. Mulla oli sama periaate, tarvikkeet pitää löytyä kotoa. Oli yksi toinenkin viritys mielessä, mutta tällä mennään tänä vuonna. :)<br />
   <br />
   Piltti-purkeissa olen ainakin itse täysin onnistuneesti polttanut tuikkuja. Mm. valmistujaisjuhlissani viime syksynä. Olin ripustanut pilttipurkkeja roikkumaan pihalle sinne tänne ja niissä paloi varmaankin 12 tuntia tuikut yhtäjaksoisesti. Toisaalta ne oli pihalla, joten jos jotain olisi sattunut, niin parempi siellä kuin sisällä.

 2. Oi, tuo tähtianiksen käyttö on loistava vinkki! Kiitos. Ihana tuoksu, ja joskus muistan miettineeni mihin sitä voisi käyttää, kun aika harvaan ruokaan sitä kuitenkaan tarvitsee 🙂

  1. Tähtianis tuoksuu kyllä ihan taivaalliselta! Mä laitan aina glögikattilaan yhden kanelitangon ja tähtianiksen…. Ruokiin en sitä vielä ole käyttänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *