Tänään muistellaan

Pyhäinpäivä. Dia de los Muertos. All Hallows’ Evening ts. Halloween. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, yhtä kaikki, tänään muistellaan joukostamme jo poistuneita. Me ainakin käymme haudalla sytyttämässä kynttilät vähän myöhemmin tänään. Vähän haikea fiilis on kieltämättä…

IMG_3420.jpg

Meidän alkuperäinen ja jo perinteeksi muodostunut dinner party-suunnitelma tälle illalle peruuntui harmillisesti sairastumisen vuoksi. Hetkellisesti mietimme sen jälkeen lähtöä Halloween-bileisiin, joita olisi ollut tarjolla parikin eri vaihtoehtoa, mutta toissailtainen muuttoapuna oleminen ja kamojen roudaus ja eilinen, tosi myöhäinen Bond ensi-ilta verotti energiatasoa niin, että jostain syystä hyvä ruoka ja viinilasillinen omalla sohvalla houkutti enemmän kuin riehakkaat ja äänekkäät pippalot. Lieneekö tässä vanhaksi tullut?!

Tänään siis vietämme hyvin rauhallisen Pyhäinpäivän katsomalla viikon varrella boksiin tallentuneita ohjelmia ja vain olemalla. Ehkäpä räpsin parit fotot uudistuneesta eteisestämmekin näin päivänvalolla. Otin jo yhdet versiot töiden jälkeen tässä eräänä iltana, mutta ne oli kyllä niin rakeiset, ettei niitä kehdannut julkaistakaan! Taas siis alkaa tämä jokavuotinen bloggaajan painajainen – päivänvalon puute! Viikonlopun valoisat tunnit on osattava hyödyntää ja viikon varrelle on ennakoitava postauksia niin, että kuviakin niihin löytyy.

Minäpä lähden tästä koiran kanssa metsälenkille ja keräämään vähän askartelutarpeita. Visio parista koristeesta on muhinut mielessä…

Tunnelmallista Pyhäinpäivää kaikille.

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *