Pienellä isoa muutosta

Olen nopeasti kyllästyvää sorttia. Haluan usein vaihtelua, ainakin mitä tulee sisustamiseen. Onneksi ratkaisujen ei tarvitse olla kalliita ja useimmiten vanhoja, kotoa löytyviä tavaroita uudella tavalla yhdistelemällä saa ihan uudennäköistä ilmettäkin. 

IMG_3105.jpg

Keittiö kaipasi pientä piristystä ja sitä tuli nopeasti välitilaan vaihtamalla muutama esine ja tuomalla kokonaisuuteen kaunis printti. Yrtit tuo heti ihanaa kotoisuutta ja vehreyttä keittiöön. Useimmiten minun keittiössäni rehottaa lempiyrttini timjami.

Tuo rautatanko taipuu kyllä moneen! Poistin siitä roikkumasta ison mustan korin ja tilalle laitoin pari pienempää rosterista. Isosta korista tuli hyvä säilytyspaikka blenderille ja pikkutavaroille. Taustalla on Deseniolta* yhteistyön merkeissä saamani Bon Appetit -printti. Sopii hyvin aiheeseen ja nivoo tavarat korissa paremmin yhteen.

IMG_3107.jpg

Keittiö-eteis-akselilla on tänään tapahtumassa uutta. Lampsin eilen K-Rautaan maaliosastolle vähän maaleja sävyttelemään. Maalauspuuhiin en enää eilen jaksanut ryhtyä, kun oltiin ensin vedetty itsetehdyt intialainen ruoka ja tyttären väkipakolla vaatimat pirtelöt huiviin. Sohva tuntui eilen kutsuvammallta, mutta tänään viuhuu maalisuti!

Mies ei ollut ihan yhtä innoissaan, mutta minäpä se olenkin se meidän perheen maalarimestari.

IMG_3110.jpg

Minä heitän ihan just yön yli kulhossa nousseen leipätaikinan uuniin. Aion nauttia uunituoretta leipää reilusti voin kera ja höyryävän kuumaa kaakaota aamiaiseksi. Sitten jaksaa maalailla!

Mitä teidän sunnuntaihin kuuluu?

 

*Yhteistyössä Desenio

6 kommenttia “Pienellä isoa muutosta

 1. Ihania sunnuntaisuunnitelmia! Mullakin olisi maalausprojekti edessä, kunhan vain osaisi päättää, minkä seinän maalaa 🙂 Maalikin kun on jo valmiina, voitettuani sen Tikkurilan kisassa :D<br />
  <br />
  Tämä sunnuntai kuluu tosin iltavuorossa, mutta viimeisiä viedään, 6 vuoroa enää tämän päivän jälkeen jäljellä!

  1. Sulla on kyllä käynyt varsinainen onnenkantamoinen monessa arvonnassa! :)<br />
   <br />
   Jaksaa, jaksaa…! &hearts;

 2. Kaunis välitila! Itsekin olen miettinyt tankoa välitilaan nyt kun sain uudistettua keittiön ilmettä. <br />
  <br />
  Kivaa sunnuntaita ja maalausintoa 🙂 vai joko kerkesit seinät jo maalata 🙂

  1. Kiitti! Tanko on kyllä tosi kätevä ja taipuu moneen, suosittelen! :)<br />
   <br />
   Vitsi, mikä duuni!!! Piti maalata 3 kerrosta 3 eri seinään… huh! Maalauskiintiö taas hetkeksi täynnä! 🙂

 3. Viihtyisän näköistä! Täälläkin maalaillaan seiniä, maalausintoa meille molemmille 🙂

  1. Kiitos! Olikos teillä iso maalausurakka? Mulla ei niinkään ollut mahdottoman isoja pinta-aloja, mutta 3 eri seinää ja 3 kerrosta per seinä. pöh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *