Vilu!!

Vielä eilen iltapäivällä istuimme miehen kanssa Roomassa Espanjalaisilla portailla +25 asteen varjolämpötilassa, johon aurinko porotti ihan täysiä. Sain rintani ja kasvoni hehkumaan punaisena ja kesäloman jäljiltä ihon sekaan hukkuneet pisamatkin nousivat taas nenälle.

Ihana, ihana Rooma! <3 Jäätelöä, museoita, kirkkoja, historiaa vuosituhansien takaa, pastaa, proseccoa ja shoppailua! Ja mikä ihana aurinko ja kuumuus! Ja mikä halvaus oli nähdä lentotilasta pois otetun puhelimen ruudussa Helsingin lämpötila, 0 astetta! Yhh. Rooman kesä ja aurinko vedettiin meiltä pois reilu 3 tunnin lennon aikana.

rooma_1.jpg

Rooma on ihastuttava kertakaikkiaan! Oikea historiallinen ulkoilmamuseo koko kaupunki! Matkatarinoita tulossa pian, kunhan pääsen tästä univelasta! Kone oli myöhässä (meidän koneet on muuten a i n a myöhässä!!) ja pääsimme kotiin vasta klo 01.00 jälkeen. Kunnes matkalaukusta oli kaivettu meikinpoistoaineet ja hammasharjat ja saatu pää tyynyyn, oli kello jo kaksi. Unikaan ei väsymyksestä huolimatta tullut heti, joten muutamaan tuntiin jäi yöunet ennen töihin lähtöä.

Kuvan Piazza di Spagnasta jaoin Facebookissa eilen. Sinne aina välillä päivitän juttuja, joita täällä blogin puolella ei näe, joten klikkailepa itsesi myös Feissarin puolelle blogini seuraajaksi. 🙂

Viluista päivää kaikille, hrrrr!! 🙂

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *