Syksyn hankintoja

Pakko kai se on uskoa, että ballerinakelit on kohta ohitse ja ylle on kiskottava pian jotain muutakin kuin lyhythihaista ja neuletakkia. En ole viimeiseen vuoteen käyttänyt beigen väristä nahkatakkiani ja sen päätinkin kiikuttaa kirpparikasaan. Väri ei enää vain tunnu omalta ja hakusessa onkin kivanmallinen nahkatakki mustana.

Kenkäpuolella on myöskin haasteita, sillä en vain pysty siirtymään suoraan ballerinoista nilkkureihin, eli joku välimallin popo on löydettävä; loaferi, kävelykenkä, mikä lienee oikea termi. Joku siisti kuitenkin, joiden kanssa pystyy töissäkin käymään, sillä siellä se asiallisen kengän tarve kuitenkin suurin on. Vapaa-aika menee nimittäin aina tennareissa.

Lisäksi haluaisin jonkun graafisen kuvioinnin omaavan lämpimän huivin, nimittäin kohta on ne kelit, kun meikäläisen kaulassa alkaa roikkumaan huivit ja ne pysynee siinä ensi vuoden maalis-huhtikuulle asti. Kaulan ja kurkun kohdalla kylmän tuntuminen on minusta kaikista inhottavinta!

Selailin nettikauppoja jotain tällaista lähtee tilaukseen:

syksyn%20kuteet.jpg

Musta nahkatakki on mielestäni tosi kivannäköinen ja pidän korkeasta kauluksesta. Takkiin sopisi täydellisesti lämmin, harmaansävyinen huivi. Pidän itse eniten kolmionmuotoisista huiveista, ne on helppo kietaista kaulaan runsaannäköisesti. Itseäni jotenkin aina ahdistaa sellaiset pitkät kapeat huivit, jotka pitää kietoa kaulan ympärille tuhat kertaa. Kuvan loaferit on ehkä hiukan tylsät ja tuollainen joustinosa tuo aina mieleen vähän sellaiset mummokengät, mutta työkäyttöön nuo olisivat varmaan aika passelit siistin ja yksinkertaisen ulkonäkönsä takia, eikä pienet lätäkötkään syksyisellä työmatkalla haittaisi menoa.

Olen tähän asti käyttänyt punottua kesäkassia, sellaista isoa, johon mahtuu kaikki eväsrasioista sisustuslehtiin ja varuiksi mukaan otetuista neuletakeista pieniin ostoksiin asti. Olkapäässä sen on kyllä tuntenut, sillä mitä isompi kassi, sitä enemmän kamaa sinne tulee tungettua. Onkin aika hyvästellä kesäkassit varvassandaalien kanssa ja ottaa käyttöön pienemmät käsilaukut. Syksyisin ja keväisin käytän valkoista Guessin nahkalaukkuani, se sopisi hyväksi asusteeksi uuteen nahkatakkiin ja huiviin. Talven ajaksi siirryn sitten aina tummempiin sävyihin myös laukuissa.

IMG_4249.jpg

Onko teillä jo syksyn vaatteita otettu esille?

 

Kollaasin kuvat lainattu linkkien takaa.

2 kommenttia “Syksyn hankintoja

  1. Minäkin täällä haikein mielin nostin kesähameet ja muut odottamaan ensi vuotta. Kaikkia en ennättänyt pitääkään, kun on vain satanut ja ollut liian kylmä koko kesän. Toivottavsti syksy on ihana!

    1. Näin se on nähtävä, tämä kesä jäi kyllä aika lyhyeksi elokuun helteineen. Minäkin toivon syksystä kaunista ja raikasta. Vettä saa sataa ja ukkostaakin, mutta jos ei ihan joka päivä! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *