Kotona taas

Kotiuduimme eilen reissusta ja voin sanoa, että kylläpä teki hyvää!

Turkin lämpöinen aurinko, joka helli meitä joka päivä 30-35:llä asteella lämmitti kyllä kehoa niin sisältä, kuin ulkoa. Akkuja on nyt saatu ladattua ja kaikesta huolimatta vietimme ihan mukavan loman ja naurettuakin tuli. Ajatuksissa pyöri toki välillä vaikka mitä ja pari kyyneltäkin tuli valutettua, mutta pääsääntöisesti saimme nautittua yhteisestä ajasta perheen kesken ja jos näitä Suomen säitä katselee, olen melko onnellinen, että saimme ainakin viikon verran takuuvarmaa kesäkeliä, rusketuksen pintaan ja pulikoida turkoosissa meressä aaltojen vietävinä.

20150705_195710_2.jpg

Palaan ehdottomasti loma-asiaan kattavan Turkki-raportin kera, sillä maa yllätti minut melko positiivisesti! (Siitä huolimatta, että vika iltani menikin jonkun turistiripulin kourissa ja jännitimme pääsisinkö edes kotimatkalle seuraavana aamuna klo 6…)

Nyt yritän käydä pyykkivuoren kimppuun! Kolme matkalaukullista hieltä ja aurinkorasvalta haisevia vaatteita lojuu nyt kylppärin lattialla pesua odottaen. Jääkaappi huutaa tyhjyyttä, joten kauppaankin pitäisi lähteä.

Reissussa on aina ihanaa, mutta kyllä kotiin on kiva palata!

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Kotona taas

 1. Onpa mukava kuulla, että saitte nautittua lomasta 🙂 Teki varmasti hyvää ottaa vähän etäisyyttä. Varsinkin näihin Suomen kesän keleihin…aaargghh, alkaa jo ärsyttää kun kelit ei lämpene!<br />
  <br />
  Tervetuloa kotiin ja mukavaa uutta viikkoa &hearts;

  1. Kyllä, teki hyvää olla hetki poissa. Energiataso on vähän toisenlainen. Joo, tämä &quot;kesä&quot; kyllä hieman nyppii. Oli mukava tulla Turkista lähtöpäivän 35 asteesta Suomen 12 asteeseen. Tuntuu ihan uskomattoman tympeältä nämä säät! Ei se tietty valittamalla parane, mutta vähän täytyy purnata… <br />
   <br />
   Kiitos, hyvää viikonalkua sinne myös! ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *