Blogin uusi ilme

Blogi sai pitkästä aikaa uutta ilmettä näin kesän kunniaksi! (Tosin nyt ulkona pauhaa kamala ukkonen, salamoi ja vettä sataa kuin aisaa, joten kovin kesäiseltä ei kyllä tunnu…)

Uutta ilmettä blogiin tulee vaihtuneen bannerin kautta, josta tein tyylilleni uskollisesti melko yksinkertaisen. Samoin pientä muutosta tulee tekstiin niin fontin, kuin vasemman reunan tasauksen myötä. Pieniä muutoksia, mutta kovin piristäviä.  Checklist%20banneri.jpg

Myös sivupalkin seurantakuvakkeet sai uuden ilmeen. Huomioithan, että klikkaamalla niitä (Facebook, Bloglovin tai Pinterest), pääset helposti kyseisten some-kanavien profiileihini, joiden kautta pystyt helposti seuraamaan juttujani!

Minä kärvistelen vielä sohvalla kamalan yskän kourissa. Nenä on niistämisestä suorastaan haavoilla ja ai että, se on kipeä! Mutta mikäs tässä on makoillessa ja katsellessa luonnon omaa valoshowta äänitehosteiden kera.

Mitäpä tuumaatte blogin uudesta ilmeestä? 🙂

H

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Blogin uusi ilme

  1. Tykkään! Kivan raikas ja selkeä banneri, josta välittyy hyvin blogisi tyyli :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *