Gaalaan menossa!

Lauantainen Indiedays blogi-gaala lähestyy kovaa vauhtia ja tämä tyttö suuntaa karkeloihin ekaa kertaa. Asukoodina on ”Inspiration”. Eli ei kun inspiroitumaan vaatekaapin sisällöstä! Jep, helpommin sanottu, kuin tehty. No, lopputuleman arvaa; läjä henkarista kiskottuja vaatteita mytyssä lattialla – sovitettu, eikä näytä hyvältä. Mikään. Aargh.

 Pari kauppaa kolusin ja sitten löytyi mekko, joka istui päälläni kuin hanska! Mekossa on ihana, graafinen ja mustavalkoinen kuviointi. Plussaa kauniista leikkauksista, napakasta yläosasta, joka ei kirraa mistään ja sopivasta helman pituudesta. Mekko on yhtä aikaa klassinen mallinsa puolesta, nuorekas kuvioinnin puolesta ja hieman 60-lukulainen kellottavan helman vuoksi.  Tähän mekkoon olin kyllä super tyytyväinen ja näen, että sitä voi käyttää monipuolisesti juhlissa kuin juhlissa! Kokonaiskuvaa mekosta en vielä paljasta, sitä paitsi se täytyy silittääkin vielä ennen juhlia…

IMG_1325.jpg

Kenkäpuoli hoitui, kun bongasin Dinskosta kiilakorolliset, gladiaattorimalliset sandaletit. Ne tuovat vähän särmää asuun ja näyttää jaloissa huomattavasti siroimmilta, kuin tässä kuvassa. Mietin juuri, että mekon ilmettä voi muuttaa juurikin kenkävalinnoilla. Ballerinoilla mekosta tulee helposti tyttömäisempi ja ”arkisempi”, korkeilla koroilla ja bolerolla juhlallisempi ja juurikin tuollaisilla gladiaattorisandaleteilla katu-uskottavampi 😉 Miksei mekkoon voisi rohkeasti yhdistää myös tennareita ja nahkatakkia, laittaa tukkaa tötterölle ja painella boogie-woogie tansseihin! 

IMG_1331.jpg

Korviin laitan jotkut isohkot korvikset, sillä kaulakorua mekko ei kaipaa. Ranteeseen jotain mustaa korua myös. Hiukset jätän todennäköisesti auki isoille kiharoille. Viime aikoina olen suosinut arkikampauksessakin toisen puolen ylöskiinnittämistä, ehkäpä lauantainen kampauslookkini koostuu sellaisesta. En ole pitkään aikaan ollut missään juhlimassa, tosi mahtavaa päästä tällaisiin isoihin juhliin, jossa varmasti tapaan uusia tuttavuuksia ja ehkä pari blogi-idolianikin! 🙂

Onko ruudun takana muita gaalaan tulijoita? 🙂

4 kommenttia “Gaalaan menossa!

  1. Asu vaikuttaa upealta! Ylihuomenna nähdään sitten 🙂

  2. Oli upeaa tavata sinut, olit juurikin niin lämmin ja aito kuin blogista ymmärtää ♥ Ja toivottavasti nähdään toistekin!

    1. Kiitos, oli tosi mahtava tavata myös sut! 🙂 ♥ Meillähän heti juttu luisti, kuin vanhoillakin tutuilla! 🙂 Tällaiset tapahtumat on kyllä upeita, moni bloggaaja sai lauantaina kasvot ja äänen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *