DIY Pääsiäismunat

Hyvää Palmusunnuntaita kaikille!

Täällä ollaan jo osittain virittäydy pääsiäisen tunnelmiin. Ja askarteluakin on suoritettu aiheeseen liittyen.

Kaupoissa ei myydä pääsiäiskoristeita makuuni. Ne ovat aivan liian räikeitä. Kyllähän kevääseen toki pastellisävyt kuuluu ja minäkin pidän niistä, mutta koristeet haluan hieman hillitympinä. Ai, paitsi rairuoho. Siihen nyt vaan kuuluu ne pienet keltaiset tiput! Meidän rairuoho on tosin vielä kasvamassa, joten ihan vielä siihen ei tipuja voi laittaa.

IMG_1119.jpg

Sinellistä ostin läjän styroksisia munia eri kokoisina, mustavalkoista puuvillanarua, akryllimaaleja ja erilaisia höyheniä ja niistä alkoi tämän pääsiäisen koristeiden askartelu.

IMG_1108.jpg

Osan munista maalasin mustiksi, osan kultaisiksi ja osan hopeisiksi. Osaan maalasin erilaisia kuvioita ja osaan kieputin narua ympärille ja sidoin niihin höyheniä kiinni. Marokkolainen lautanen alle ja sekaan paljon höyheniä.

IMG_1113.jpg

IMG_1105.jpg

IMG_1116.jpg

Sitä aina välillä unohtaa, kuinka terapeuttista on istua pari tuntia maalaten, liimaten ja koristellen erilaisia juttuja. Eilen oli hyvä hetki tarttua askarteluhommiin, kun tytär painui yläkertaan lukemaan kokeisiin ja mies otti päiväunet raskaan työpäivän jälkeen. Sain ihan rauhassa näperrellä omia juttujani.

IMG_1120.jpg

Ojanpenkalta taitoin mukaani pajunkissoja. Nekin näyttävät mielestäni paremmalta joko ihan sellaisenaan tai sitten hillityillä, luonnollisen värisillä sulilla ja höyhenillä koristeltuina.

IMG_1133.jpg

IMG_1130.jpg

Onko teillä jo pääsiäiskoristeet otettu esiin, vai otetaanko lainkaan? 

 

2 kommenttia “DIY Pääsiäismunat

  1. Tuollaiset koristeet kelpuuttaisin meillekin :). Ja totta, kaupan valikoima on aivan liian riemunkirjavaa! Itse en tosin koristele pääsiäistä ollenkaan, minulle se ei ole mikään 'juttu' – muutama extra vapaa, ei sen kummempaa :).

    1. Mä olen aina vähän ollut sellainen juhlanlaittaja ja kattaaja ja koristelija 🙂 Pääsiäinen on kevään kohokohta, joskaan nyt nuo kelit eivät kovin keväisiä ole…!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *