Tokaa kierrosta

 Kevääseen nyt vaan kuuluu ne sipulikasvit ja niitä on saatava myös kotiin sisälle, jääköönkin elinkaari ulkona pidettyjä lajitovereitaan lyhyemmäksi.

IMG_1021.jpg

Tokaa kierrosta mennään jo helmililjojen ja narsissien kanssa. Kohta siirryn krookuksiin seuraavaksi.

IMG_1019.jpg

Hopeinen, jouluistutuksia varten ostamani kulho on niin omiaan myös sipulikasveille. Ostan tähän kulhoon pari ruukkua helmililjoja ja jotta saan ne kivasti ympyrän muotoon, revin multapaakun sipuleineen kahtia niin, että saan siitä puolikuun muotoisen. Sitten laitan kaksi puolikuuta vastakkain kulhoon, keskelle jäävä reikä peittyy pienellä muovailulla työntämällä toisen puolikuun keskustaa vähän sisäänpäin.

IMG_1028.jpg

Raikas vihreä väri sopii kyllä kotiin kuin kotiin.

IMG_1039.jpg

IMG_1038.jpg

Tiesittekin varmaan, että sipulit voi kukinnan jälkeen istuttaa ulos maahan,
ne kukkivat jälleen sitten ensi keväänä!

Olenkin harmitellut täällä oikeaa jalkaani, joka on laskettelureissun jälkeen oireillut aika paljon. Se turpoaa edelleen nilkan ja sääriluun kohdalta joka päivä ja särki eilenkin illalla niin, että oli pakko ottaa särkylääke. Nyt sitten otetaankin urheilun kannalta hieman iisisti ja syödään tulehduskipulääkekuuri, sillä lääkärissä kipuilun syyksi paljastui sääriluun lihasaitioiden tulehdustila, joka on aiheutunut liikarasituksesta. Sitä se urheilureissu teettää! Nyt sitten vaan lepoa ja lääkettä, niin vaiva alkaa varmasti pian helpottaa!

Ihanaa perjantaita! <3

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “Tokaa kierrosta

 1. Kauniit helmililjat ja ihana tuo ruukku! Tiistaina ruokaostoksilla pidin käsissäni helmililjoja, mutta jätin kuitenkin ostamatta… Aikaisemmin en ole &quot;panostanut&quot; pääsiäiseen (koska yleensä on vietetty se muualla kuin kotona), mutta tänä vuonna meille on tulossa vieraita, niin minunkin pitäisi varmaan pikkuhiljaa orientoitua pääsiäisen tuloon 🙂

  1. Pääsiäinen on joulun jälkeen oma henkilökohtainen lempparini! Panostan siihen aina joka vuosi. Me teemme ruoaksi joka pääsiäinen mm. lammasta ja pashaa. Myös suklaamunia, rairuohoja, pajunkissoja ja muita pääsiäiskoristeita löytyy kotoa. Mun mielestä pääsiäinen on ihanan pirteä ja levollinen juhla kevään parhaimpana hetkenä :)<br />
   <br />
   Kukilla on helppo loihtia pääsiäisjuhla, joten ei kun narsisseja ja helmililjoja ostoskoriin, niin hyvä tulee! 🙂

 2. Ihana asetelma, sipulikukat kuuluvat niin kevääseen. Täälläkin ollaan toista kierrosta menossa näiden kanssa. :D<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua ja muistahan nyt levätä! &hearts;

  1. Kiitos, kivaa viikonloppua sinne myös! 🙂 Yritän ottaa iisisti! 🙂

  1. Vati oli kyllä super löytö! Muistan joulun alla etsineeni tuollaista klommoisen näköistä hopeista vatia ja olin tosi onnellinen tuon löytäessäni. Nyt en kuollaksenikaan enää muista mistä sen viimein löysin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *