Ex Tempore matto

 Ei pitänyt, mutta kun teki mieli!

IMG_1014.jpg

Siinä se nökötti Askossa alennettujen mattojen pinossa ja osui silmääni heti. Oli pakko ostaa se, sillä olin jo lopen kyllästynyt paksuun, talviseen ryijymattoon.

Tässä on hillitty musta-valkoinen väritys, joka näissä kuvissa näyttää vaaleammalta kuin onkaan. Yritän viikonloppuna ottaa paremmat kuvat, kuin nämä kiireessä napsitut. Eikö muuten olekin ihanaa, kun valoa on jo niin paljon, että kuvia pystyy napsimaan vielä kuudelta illalla! 🙂

IMG_1012.jpg

Terttuneilikat ovat reilu viikon vanhoja ja vielä ne kukkii kauniisti. Hillityn värisen sisustuksen pariksi käy hyvin voimakkaat ja räikeätkin kukat.

IMG_1015.jpg

Nämä viime päivät ovat olleet kyllä ihan kamalia. Alppi-väsymys verottaa vieläkin ja univelkaa ei ole saanut tasattua stressin ja älyttömien raskaiden työpäivien takia. Toimistossamme on ollut valtaisa pintaremontti ja kalusteiden uusinta ja päivät ovat olleet pitkiä ja rasittavia monin eri tavoin. Eilen menin nukkumaan puoli kahdeksalta illalla – ajattelin, että nyt saan nukuttua oikein tosi pitkät yöunet ja herään aamulla levänneenä. Ja ketut! Heräsin puolilta öin, ihan kuin päikkäreiltä ja sen jälkeen valvoin n. 3,5 tuntia. Jep… olin siis melkoisen kaukana virkeästä kun heräsin jälleen aamulla n. 3 tunnin unien jälkeen. Olen lisäksi saanut alppireissulla kylmää ja ääni jäi jonnekin vuorille. Puolivaloilla on siis tämä viikko vedelty.

Mieltä piristää kuitenkin tuo upea matto! Kodin ilme muuttui taas kertaheitolla! Joskus Ex Tempore ostokset on ihan parhaita! 🙂

8 kommenttia “Ex Tempore matto

 1. Tosi kaunis matto ja ihanan keväinen :).<br />
  <br />
  Kivaa loppuviikkoa.

  1. Tuo oli kyllä hyvä löytö! Tuli ihanan kevyt ilme kotiin sen myötä. Positiivista, että myös mies piti siitä…! :D<br />
   <br />
   Samoin sinne! 🙂

 2. Kivan kevyt matto, jotain tuon tyyppistä haluaisin meillekin. Mulla siis myös mattopohdinta meneillään, mutta tila on niin iso ja isot matot hurjan hintaisia, että taidan piirtää lattiaan jotain kivaa. 😀

  1. Kevyt on oiva sanavalinta! Kun paksu ryijymatto heivattiin olkkarista, koko yleisilme keventyi ja raikastui. Harmi, ettei näistä kuvista välity kunnolla maton oikea väritys, yritän korjata tilanteen.<br />
   <br />
   Ai että – sä se sitten olet niin kekseliäs!! Olen kerran yhdessä sisustusohjelmassa nähnyt maalatun maton ja se oli niin makee!! Odotan innolla mitä teidän lattialle ilmestyy! 🙂

 3. Onpa kyllä kaunis matto :). Sopii kevääseen loistavasti. <br />
  Aurinkoista päivää!

  1. Yritän napsia laajempia kuvakulmia viikonloppuna. Sisustuksella saa kyllä kivasti eri vuodenaikoja kotiin. Tämän maton ja vihreiden sipulikukkien ansiosta kotona on nyt kevät! 🙂 Samoin sinne, ihanaa päivää! 🙂

 4. Kauniin näköinen matto ja istuu teidän olkkariin niin hyvin! &hearts; Ihanat nuo neilikatkin!

  1. Tuo oli pakko ostaa, kun näin sen. Tosi harvoin tulee pakottava tarve, että jotain tuotetta ei voi jättää ostamatta, mutta nyt se tuli. Kävelin jo kertaalleen maton luota pois, mutta oli pakko palata. Jopa mies tykkäsi matosta, joten se oli sitten nappiostos! :)<br />
   <br />
   Neilikat on itseasiassa ostettu naistenpäivänä, ne kyllä kestää tosi kauan! Tuo väri on myös tosi herkullinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *