Mustelmia ja muistelmia

Takana on aika tapahtumarikas, pitkä viikonloppu huikeissa maisemissa Itävallan Alpeilla laskettelureissun merkeissä. Reissu oli kaikinpuolin mieleenpainuva ja täynnä erilaisia elämyksiä. Kolme päivää rinteessa jätti jälkensä ja tätä tarkoitan kirjaimellisesti 🙂 Monot painoivat yläreunasta jalkojani niin, että takapuolella pohkeissa on nyt mustelmat ja etupuolella molempien jalkojen sääriluut todella kipeät. Jalat ovat polvesta alaspäin tosi turvonneet ja kosketusarat. Lisäksi molemmista nilkoista on nirhautunut iho rikki sekä sisä- että ulkosyrjistä. Koska lisäksi heitin kunnon lipat heti ekana aamuna suksivuokraamossa kompuroidessani monot jalassa portaissa, vasen polveni on musta. Toiset ne kaatuu rinteessä, toiset ei pääse edes sinne asti, vaan tekevät sen suksivuokraamossa. Heh!

No, reissussa rähjääntyy! 🙂 Ehkäpä olisin voinut lieventää monojen aiheuttamia vammoja poistamalla monot jalasta jossain kohtaa, eikä kuuden tunnin rinnepäivän perään tanssia after ski:ssä ne jalassa vielä toiset neljä tuntia! 🙂 Olen luullut nähneeni villin after ski paikan, mutta huh – nyt vasta näin villin after ski:n! Ai elämä, mikä meno!! 🙂

IMG_0994.jpg

Kuvia on paljon upeista vuorimaisemista ja tokihan yleiset fiilikset reissusta pitää taltioida myös tänne blogiin. Tietty myös kohteesta itsestään laskettelupaikkana. Nyt kuitenkin on pakko yrittää levätä työpäivien lomassa ja saada univelkaa tasoitettua. Töissä on nimittäin myös kaaos, sillä koko toimistomme sisustus uusitaan ja siellä on käynnissä iso remontti. Se tarkoittaa aika paljon pakkaamista ja purkamista. Vanha ei jaksa enää uutta viikkoa, kun takana on neljän päivän riehakas ja urheilun täyteinen reissu ja joka päivä mentiin 5 tunnin yöunilla! 🙂 

Myönnän samaan hengenvetoon, että pieni tauko blogista teki ihan hyvää. Päivitän blogia liki joka päivä, oli kivaa keskittyä vain hauskanpitoon ja rentoon oleiluun, eikä miettiä postauksia tai lukea edes muiden blogeja. Nyt kuitenkin paluu taas arkeen ja koska kevät etenee kovaa vauhtia, on sisustusrintamalla, varsinkin ulkosisustamisen ja pihasuunnitelmien puolella pää täynnä ajatuksia! 🙂

Puhtia kaikille tähän viikkoon!

2 kommenttia “Mustelmia ja muistelmia

  1. Urheilulomat ovat kyllä rankkoja! Mutta tekevät niin hyvää. Silloin kun mieli on rasittunut pitää vastapainoksi rasittaa kehoa 🙂

    1. Niin on! Mutta niin ihania ja voimaannuttavia samalla kertaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *