Pientä sievää shoppailua

Joskus mietin, miksei niin upeaa alusvaateliikettä, kuin Victoria’s Secretiä ole Suomessa. Sitten mietin miten upeaa on, kun sitä ei ole Suomessa. Sekin menisi vain pilalle. Suomessa ei yksinkertaisesti riitä imu moisille liikkeille.

IMG_0837.jpg

Ulkomailla VS:n liikkeet ovat vertaansa vailla. Upeita, glamorööseja. Asiakaspalvelu on loistavaa ja ystävällistä ja asiantuntevaa. Lontoon liikkeen ovella oli mustiin villakangastakkeihin pukeutuneet miehet avaamassa ovea. Sisällä odotti nainen toivottamassa tervetulleeksi, valmiina neuvomaan mistä löytyy mitäkin. Osastojen välissä pyörii myyjiä mittanauhat kaulassa valmiina avustamaan pienimmässäkin asiassa.

IMG_0840.jpg

Olen vuoden aikana ostanut muutaman kerran alusvaatteita, kaksi kertaa niistä VS:n liikkeestä. Taidan tehdä jatkossa samoin. Liikkeessä asiointi tuntuu pieneltä luksukselta, alusvaatteet tuntuvat luksukselta ja ovat hyvää laatua. Tällainen tavallinen duunari ei asioi sellaisissa ”oikeissa” luksusliikkeissä, joissa voit istua valkoisella nahkasohvalla shampanjaa siemaillen ja henkilökunta tekee juoksemisen puolestasi. VS ei ole ihan noin ökyilyä, mutta upeaa palvelua, upeita tuotteita ja vähän sitä makua pienestä ylellisyydestä, kuitenkin tavallisenkin ihmisen kukkarolle sopien.

Liikkeessä voisi viettää aikaa vaikka kuinka kauan. Mies oli toista mieltä. Hmph.

8 kommenttia “Pientä sievää shoppailua

 1. Oi, Victoria's Secret ♥ Multa löytyy muutamat niiden alusvaatesetit ja ovat ihan mielettömän kauniit, istuvat ja kaikin puolin miellyttävät päällä! Ehdottomasti suosikkialusvaatemerkkini Changen rinnalla! Pääsisipä pian taas VS:n liikkeesen shoppailemaan 🙂

  1. Todellakin ♥. VS:n liikkeet on naisten karkkikauppoja! Nykissä sekosin täysin ja mietin varmaan tunnin mitä ostaisin. Niin ihania herkkuja! Tällä kertaa aikaa oli vain hetki pyörähtää liikkeessä, joten piti pikaisesti tehdä päätöksiä 🙂

 2. Oi varmasti ihania ja upea liikekin!<br />
  Hauskaa päivää &hearts;

 3. Juuri kävin 17v tyttären kanssa Tukholman VS:ssä. Olin luullut että VS:n alkkarit ovat kaikki stringejä, koska tyttäreltä ei muunlaisia löydy. Mutta olihan siellä perinteisiä pyllynpeittäviä pöksyjäkin, joita huidoin tyttären naaman edessä:&quot;Hei, kato, täällä ON tällaisiakin!&quot; Taisi olla melko kärjessä teinien &quot;Noloimmat kokemukset äidin kanssa shoppaillessa&quot; -listalla 😉

  1. Ha ha 🙂 Jep, olen varma, että tuo hetki menee &quot;Nolot mutsit&quot; -kategorian top 10:iin! 🙂 Terveisin toinen 17-vuotiaan äiti :)<br />
   <br />
   Kyllä meikäläinenkin ostaa pyllynpeittäviä versioita. Nykyään mukavuus tulee ennen ulkonäköä. Onneksi tuossa kaupassa kumpikin on mahdollista samassa paketissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *