Parin tunnin yöunilla

Tämä päivä mennään aika kovalla univajeella. Lentomme Lontoosta oli reilusti myöhässä ja jo valmiiksi myöhäinen iltalentomme venähti pitkälle aamuyöhön. Yöunta sai vain kolmisen tuntia, joten aika laput silmillä ja aivot narikassa vedellään. Toivottavasti kukaan ei odota kovin vaativia suorituksia…

Illalla on pakko tyhjentää matkalaukku ja pestä pyykkiä. Niin, ja rapsutella mököttävää koiravanhusta. Hauveli oli kuulemma todella ikävöinyt meitä, ei ollut syönyt neljään päivään juuri mitään. Voi toista. <3 Tänään siis vähän ekstra-rakkautta karvakorvalle, niin ehkäpä se siitä leppyy. Joogakin saa jäädä tänään väliin, väsyneenä on turha mennä.

unnamed.jpg

Kamera on täynnä upeita kuvia – harkitsen vakavissani panostamista parempiin putkiin. Oma, kameran mukana tullut perus-objektiivi vaikuttaa ihan lelulta kaverilta lainatun kunnon vekottimen rinnalla.

Kuvassa loman ensihetkiä ja Helsingin yllä heräilevä aamuaurinko. Nämä ovat niitä matkan parhaimpia hetkiä, kun odotus on suuri ja loma vasta edessäpäin. Ja vaikka kuinka lomalla ja uusissa paikoissa on aina ihanaa, yhtä ihanaa on palata kotiin. Kaikki toimii totutulla tavalla.

Mahtavaa uutta viikkoa kaikille!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *