Jaetaan yhdessä joulumieltä

Jokainen lapsi ansaitsee jouluna edes yhden paketin.

joulupuu.jpg

Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa lahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Helsingissä on n. 8500 lasta ja nuorta lastensuojelun piirissä. Joulupuu-keräykseen annetut lahjat jaetaan suoraan niitä tarvitseville sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden lapsia.

Osallistuin keräykseen ensi kertaa viime vuonna ja halusin tehdä sen myös tänä jouluna. Aika helppo tapa saada jollekin pienelle tai vähän vanhemmallekin lahjansaajalle iloinen mieli. Ja saahan sen samalla itsellekin, tottakai!

Jos sinä kiinnostuit keräyksestä ja haluat kantaa kortesi kekoon, tutustu ihmeessä keräykseen ja ohjeisiin lahjan toimittamiseen tarkemmin esim. täällä. Keräys jatkuu aina 18. päivään asti. Vielä kerkeät siis mukaan jakamaan hyvää joulumieltä.

Joulu on antamisen aikaa. Kaikin tavoin. <3

4 kommenttia “Jaetaan yhdessä joulumieltä

  1. Kannattaa ehdottomasti tutustua ja osallistua! Jo hyvin pienellä rahasummalla, jonka lahjaan sijoittaa, voi saada pelastettua jonkun lapsen joulun &hearts;

 1. Itse osallistuin myös, paketoin teini-ikäisille tytölle ja pojalle Body Shopin nätit suihkusaippuaa ja oheistuotteita sisältävät setit. &hearts; &hearts; Tärkeä aihe, ihana sinä! &hearts; &hearts;

  1. Minä laitoin viime vuonna teini-ikäiselle sopivia, tänä vuonna ajattelin nuorempaa lahjansaajaa. Todella tärkeä aihe. Voin kuvitella vanhempien ahdingon, kun jotain pitäisi ostaa, mutta välttämättä raha ei riitä. Eihän se joulu pelkkää lahjansaantia ole, mutta kyllä jokainen haluaa jälkikasvulleen suoda kaikkea kivaa, myös pakettien muodossa. <br />
   <br />
   Ihanaa, kun sinäkin olet lähtenyt tähän mukaan! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *