2. adventti

Harmaus ulkona hieman latistaa tunnelmaa, mutta kyllä se joulu tulee ilman luntakin. Onhan tänään jo 2. adventti! Kynttilät palaamaan, joululauluja taustalle soimaan, korttiaskartelutalkoot käyntiin ja joulufiilis on taattu! 

IMG_8616.jpg

Itsenäisyyspäivän kunniaksi kaivoin vanhan pellavaliinan kaapin kätköistä. Tuli kivaa, vähän sellaista vanhanaikaista fiilistä moderniin korkeakiiltovalkoiseen pöytään ja kattaukseen.

Ihanan pitkä viikonloppu takana! Perjantaina olin tyttöporukalla ulkona viettämässä kaverin synttäreitä ja voi vitsit, miten hauska ilta! Naurettiin, juoruttiin ja naurettiin vähän lisää! Nostettiin maljoja ja kevennettiin sydäntä. Tyttökaverit ovat kyllä parhainta maan päällä! <3

IMG_8615.jpg

Lauantai meni mukavasti kotosalla Linnan juhlia katsoen ja tänään kävin vähän pyörähtämässä kauppakeskuksessa suorittaen osan jouluostoksista. Vielä on osa hankkimatta, mutta tässä on vielä aikaa ja kun tietää mitä hakee, ei paniikkia pääse syntymään.

Tänään nautiskelen vielä vapaapäivän tunnelmasta ja käydään juhlistamassa kummitytön synttäreitä illemmalla. Huomenna yritän saada joulukortit postiin, joten taidanpa jatkaa noita talkoita vielä hetken…

IMG_8617.jpg

Mukavaa toista adventtia!

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “2. adventti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *