String Pocket eteiseen

Muistatteko, kun  pähkäilin aiemmin tällä viikolla eteisen pientä taso-ongelmaa? No, se on pitkällisen pohdinnan jälkeen saatu ratkaistua. Pohjustan tilannetta sen verran, että tarvitsimme pientä ja kapeaa laskutasoa, joka saisi mielellään olla vähän korkeammalla, kuin joku pieni pöytä tms. Lisäksi tilaa oli käytettävissä syvyyden kannalta minimaalisesti, sillä muutoin siivouskomeron ovi ei mahtuisi aukeamaan.

En pitkällisistä etsinnöistäni huolimatta löytänyt neljällä jalalla seisovaa sivupöytää/tasoa, enkä mitään muutakaan, vaikka kuinka yritin ajatella outside the box -menetelmällä. Kävelinpä sitten muissa asioissa Stockmannin sisustusosaston ohitse ja sieltä se ratkaisu pomppasi silmääni. Eihän tuo mikään uusi idea ole ja paljon se on blogeissakin pyörinyt, mutta minulle tuo ei ihan heti tullut mieleeni,
tuo String Pocket -hylly.

IMG_8438.jpg

Hyllyä on totuttu näkemään eniten jonkun tason ylle asennettuna tai seinällä ehkä vähän korkemmalle laitettuna. Koska me tarvitsimme laskutasoa avaimille, puhelimille tai muulle pienelle sälälle, hyllyä ei laitettu ns. taulukorkeudelle, vaan hiukan alemmaksi.

IMG_8434.jpg

Ylähylly on tarkoituksella pyhitetty somistuksille ja alahyllyt puolestaan tälle liikkuvalle ja vaihtelevalle roinalle. Somistuksen virkaa toimittaa kolmen hyasintin ruukku ja printtitaulu Kivi-tuikun kera. Rautainen kuusi ei ole mielestäni liian jouluinen ja sekin sai paikkansa ylähyllyltä. Alahyllyllä ystävältä lahjaksi saatu itsevirkattu harmaa kori. Siihen on hyvä heittää avaimet tai muu pieni sälä.

Hyllyn alle jäi mukavasti tilaa vielä Everyday Designin lehtitelineelle- Pidän lehtitelineen ja String-hyllyn yhtenäisestä tyylistä, tuosta valkoisesta ohuesta metallista. Olen miettinyt tuon ruskean juuttisäkin vaihtamista valkoiseen versioon, mutta ehkä tuo juuttisäkki tuo kuitenkin vähän kivaa lämpöä muutoin valko-harmaaseen eteiseen.

IMG_8436.jpg

Eteinen muuttui hurjasti siirtämällä peili toiselle seinälle ja laittamalla hyllyn sen tilalle. Tila pienentyi aavistuksen, peilillähän tosiaan on suurentava vaikutus, mutta ehkä siihen silmä tottuu pian. Nyt nautin suuresti tuon yksinkertaisen ja kauniin hyllyn ilmeestä.

Viikonloppuna koti on saanut talvista ja jouluista ilmettä lisää. En vaan malttanut tuon lumen tulon myötä enää hillitä itseäni! 🙂 Näitä ihania somistusjuttuja tulossa ensi viikon aikana. Lisäksi suursiivousta on suoritettu mm. pesutiloissa.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille <3
Minä nautin TTK finaalista. Tanssi on kyllä yksi maailman parhaimmista asioista ikinä! <3

2 kommenttia “String Pocket eteiseen

  1. Kaunis hylly ja kiva sisustusratkaisu! <br />
    <br />
    Mä olen haaveillut samanlaisesta hyllystä meille keittiönseinään.

    1. En tiedä miten en ajatellut tuota aikaisemmin. Taisin liian paljon keskittyä jaloilla seisoviin ratkaisuihin, ettei seinähyllyt käyneet mielessä. String on tosi kaunis keveän ilmeensä ansiosta. Ja todellakin sopivan pieni myös syvyydeltään juuri tuohon seinälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *