Huonekuusi

Pari viikkoa sitten sitä jo kukkaosastolla hipelöin, pyörittelin kädessä ja mietiskelin. Sillä kertaa se jäi kauppaan, mutta kaivertamaan mieltä. Viime viikolla korjasin asian ja hain kuusen omakseni.

IMG_7982.jpg

Se on seilannut takan päältä pihanovensuuhun, kaapin päältä keittiöön. Ihan vielä se ei ole löytänyt ansaitsemaansa paikkaa. Nyt harmittaa, että menin remontin yhteydessä heittämään Kyprokselta vuosia sitten tuodun ison jättikävyn pois. Se olisi näyttänyt nätiltä huonekuusen juurella.

Kuusi-kaveri löytää varmasti vielä hyvän paikan, se tosin vaatii erään huonekalun hankkimista… 🙂

 

2 kommenttia “Huonekuusi

  1. Oi, huonekuusi on ihana ja tuo ihan omaa tunnelmaansa. Toivottavasti löydät sille hyvän paikan! 🙂

    1. Metsänvihreässä värissä on jotain tosi kaunista ja rauhoittavaa. Uskon sen löytävän vielä hyvän paikan! Toivottavasti pian! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *