PALLOVALOT

Olin suunnitellut rentoa ja rauhallista viikonloppua ja pyhittää sen lepäämiselle. Suunnitelmani toteutui konkreettisesti, sillä eilen illalla nukkumaanmeno alkoi kovalla yskimisellä ja jatkui aamulla tukkoisella nenällä, kurkkuun muuttaneella kaktuksella ja täysin vetämättömällä olotilalla. Päässä on vähän sellainen höntti olo. Ja minä kun en ole ikinä edes kipeä, viimeksi ollut sairaslomalla muistaakseni joskus 3 vuotta sitten. No, eiköhän tämäkin parane levolla tässä viikonlopun kuluessa.

IMG_6982.jpg

Olin lopen väsynyt perjantaina töiden jälkeen ajeltuani ensin pari tuntia autolla edes takas hakemaan koiria trimmauksesta kotiin, johon mies oli ne päivällä aiemmin vienyt. Suoritin päälle kauppareissun ja tullessani kotiin luvattu myrsky oli jo alkanut. Kiirehdin terassille korjaamaan maljakot ja lyhdyt suojaan, rullasin markiisin kiinni ja irroitin valmistujaisjuhlistani pihalle jääneet pallovalot.

No johonkinhan nuo Annon pallovalot piti sisällä ripustaa ja koska makuuhuoneesta puuttuu tällä hetkellä kattovalaisin, kiinnitin valot hetken mielijohteesta makkarin ikkunaseinälle.

PicMonkey%20Collage.jpg

En tiedä kauaksi aikaa ne siihen jää, mutta minä taidan tykätä niistä. Tulee vähän sellainen mukavan lapsellinen olo, vähän kuin valot jossain tivolissa. Musta johto näyttää kivalta valkoista seinää vasten.

Minä taidan jatkaa lepäilyä, tämäkin postailun näppäily tuntui vaativan kauheasti voimia.

Terveempiä päiviä teidän viikonloppuunne!

 

8 kommenttia “PALLOVALOT

  1. Kiitti! Todella harvinaista tälläinen sairastelu mulla, mutta nyt vaan täytyy levätä tää pois.

 1. Pikaista paranemista &hearts; !<br />
  <br />
  Meiltäkin löytyy nuo samaiset Annon pallovalot, ja tykkään niistä edelleen ihan hirmuisesti : ).

  1. Kiitos♡ Etsin valmistujaisiini kuumeisesti pallovaloja ja nuo Annon valot näytti tosi kivoilta ja vastasivat toiveita. 🙂

 2. Pikaista paranemista ja pallovalot näyttää tosi kivoilta tuossa 🙂

  1. Kiitos Elina, ihan kökköä tällainen flunssa! 🙁 Joskus kiireessä tehdyt ratkaisut toimii, tämä yksi niistä. 🙂

 3. Onpa hauskan näköiset, sopivat todella kivasti verhoihin ja seinähyllyihin!

  1. Kieltämättä toivat kivan lisän mustien hyllyjen ja verhon rinnalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *