OSTOLAKKO VKO 2

Toinen viikko ostolakkoa nyt takana ja parista kiusauksestakin selvitty! ūüôā Olisi kovasti tehnyt mieli alkaa laittamaan makkaria kuntoon suunnitelmani mukaisesti, mutta yleens√§ kun p√§√§t√§n jotain, niin sen my√∂s teen. Jostain on kasvanut sellainen tapa, ett√§ itsens√§ petkuttaminen on sit√§ pahinta sorttia. Ensin lupaa itselleen jotain ja sitten kun sen lupauksen pett√§√§, tulee sellainen olo, ett√§ n√§ink√∂ heikko olen? ūüôā

IMG_5571.jpg

IMG_5566.jpg

L√§hdimme viikonlopuksi yst√§v√§n m√∂kille ja tottahan ruokakaupan lis√§ksi k√§vimme my√∂s juomakaupassa. Lasketaanko viinipullo ja saunasiiderit sitten lakkorikkureiksi, en tied√§, mutta niit√§ sinne tuli ostettua. Ehk√§p√§ nuo juomaostokset viel√§ menee normaaliostojen piiriin, ei niit√§ ihan voi sohvatyynyiksik√§√§n rinnastaa? ūüôā

K√§vimme m√∂kill√§ ollessamme “kylill√§” markkinoilla ja vihannesostojen lis√§ksi menin ja ostin nipun ihania liloja kukkia. Voitteko ymm√§rt√§√§, ett√§ seteli√§ naiselle ojentaessani, en edes muistanut, ett√§ olen ostolakossa, eik√§ sit√§ kukkakimppua sovi ostaa! Muistin vasta kojulta poistuessani, ett√§ hitto, t√§m√§ olisi pit√§nyt j√§tt√§√§ ostamatta! Ehk√§ olin niin fiiliksiss√§ maalaistunnelmasta, ett√§ lakko ei muistunut mieleen ūüôā

IMG_5584.jpg

Muita viime viikon ostoksia oli tyttären huoneeseen postimyynnistä tilattu päiväpeitto. Tätä en alunperinkään lakon alle ulottanut, sillä se tulee tyttären remontoituun huoneeseen, ei minun käyttööni. Tilaukseen tosin livahti kympin(!) pussarisetti, joten se oli kyllä täysin ekstra-ostos. Kaiken kaikkiaan lakko piti muilta, paitsi 15 euron ostojen osalta, rahaa kului viime viikolla vain ruokaostoksiin sekä laskuihin. Aika hyvä, sanoisin minä!

IMG_5577.jpg

IMG_5578.jpg

Kuvituskuvina ne kielletyt lilat kukat sekä kaurapellon antia. Ai, että nuo sitten näyttävät ihanilta!

Osto-aiheeseen sopien esittelen teille pian olkkaristamme puuttuneen kalusteen, joka vihdoin monen viikon odotuksen jälkeen on saapunut kotiin! Tämä kaluste tosin ostettiin/maksettiin jo heinäkuussa, joten se ei tähän lakkoon kuulu.

Blondi

2 kommenttia “OSTOLAKKO VKO 2

  1. Minulla on my√∂s tullut lipsahduksia ostolakon aikana. Kauppareissulla pist√§ydyin kahvilassa. Kun olin p√∂yd√§ss√§ mussuttamassa donitsiani muistin ostolakkoni ūüôā Lapsi palasi p√§iv√§kotiin ja jouduin hankkimaan sis√§tossut ja ulkoiluhousut. En voinut oikein venytt√§√§ n√§it√§ hankintoja syyskuulle.

    1. No, onneksi meill√§ kummallakaan ei tullut suuria ylily√∂ntej√§ ja hassua, ett√§ kumpikin k√§rsi pienest√§ muistinmenetyksest√§…! ūüôā Eip√§ noita sis√§tossuja sun muita voi ostamatta j√§tt√§√§. P√§iv√§peiton olin luvannut tytt√§ren rempattuun huoneeseen jo ennen lakon alkua, kunhan mieleinen l√∂ytyisi, joten sit√§ en t√§h√§n laskenutkaan mukaan. Sen sijaan ne pussarit olivat ekstraa ja koska olivat niin halvat, tilasin ne p√§iv√§peiton yhteyteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *