CHILLIN’

Akut on ladattu täyteen hyvää mieltä, naurun purskahduksia, lämpimiä löylyjä ja järvivettä. Kun soppaan lisätään elokuisen tunnelmalliset illat ja kynttilänvaloillalliset ulkona, viiniä ja ystäviä, ei viikonloppua olisi voinut viettää paremmin!

kollaasi%201.jpg

Ilmeisesti kesän täytyy jo taittua syksyisemmäksi, ennen kuin tämä nainen saadaan luonnonveteen, mutta uskokaa tai älkää, talviturkki tuli heitettyä ja meninpä järveen uimaan vielä toistekin!

kollaasi%202.jpg

Päivisin paistoi aurinko, oli vielä t-paita keli. Kävimme lauantaina markkinoilla ja ostimme tuoreita vihanneksia illallista varten. Muurikalla paistui lettuja ja illan sinisiä hetkiä tuli ihasteltua moneen otteeseen.

20140815_212023.jpg

Kyllä tuo suomalainen mökkimaisema on vaan upea, ei sitä voi olla ihastelematta, vaikka joka kesä sitä näkee niin paljon. Eniten kuitenkin tätä stadin friidua sykähdytti kullankeltaiset viljapellot, joita oli aivan pakko päästä ihastelemaan pellon reunalta käsin. Niin, ja jokamiehen oikeus tai ei (ei taida ulottua viljapelloille…?), olihan tuota kauraa taitettava pari oksaa myös kotiinviemisiksi 🙂 Selvästi jotain syksyä kaipaan kotiin ja mikä sitä paremmin toisi, kuin ihana viljakimppu.

20140816_114041.jpg

20140816_114050.jpg

Pidin myös pitkästä aikaa täysin kännykkä/netti/some-vapaan viikonlopun yhtä kuvajakoa lukuun ottamatta. Ei puhuttu puhelimessa, ei kirjoiteltu tekstareita tai whats up viestejä, en roikkunut facessa, enkä lukenut blogeja tai työmeilejä. Ai että teki melko hyvää, pitäisi tehdä tuota useamminkin.

Tuntuu ihan kuin olisimme olleet lomalla ainakin viikon palattuamme tänään kotiin viikonlopun vietosta. Unta ei paljon tullut, tätä nykyä en selvästikään osaa enää nukkua vieraissa paikoissa, mutta tuleepahan ensi yönä uni paremmin? 🙂

Miten teidän viikonloppu meni?  

Blondi

2 kommenttia “CHILLIN’

  1. Ihanan näköinen ja kuuloinen viikonloppu teillä takana. ♥ Mukavaa alkua uudelle viikolle!

    1. Oli kyllä tosi kiva viikonloppu! Vaikka unta tuli vähän, akut latautui toisella tapaa… ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *