KESÄN LEMPPARIKUTEISSA

Joskus tekee niin hyviä vaatelöytöjä, että niitä tekisi mieli pitää päällä koko ajan! Vaikka helteet näyttää tältä kesältä olevan ohitse, parinkymmenen tienoilla huitelevat lämpötilat mahdollistavat kuitenkin vielä lyhyet hihat ja helmat. Itse kuljen vesisateessakin sandaaleissa, jotenkaan umpikenkien ja/tai sukkien käyttö puistattaa. Niitä jalkoja kun saa haudutella umpikengissä seuraavat puoli vuotta kuitenkin!

Tämän kesän lemppareihini lukeutuu ehdottomasti alkukesän alerekeistä löytyneet vaatteet; Lindexin valkoinen farkkumekko ja Mangon herkullisen värinen paita. Tyttäreltä saatu hopeinen koru killuu kaulassani aika usein sekin.

                mango%201.jpg

Kesällä käytän huomattavasti enemmän kirkkaampia värejä. Hieman ruskettunut iho sietää herkulliset pastellit tai räväkämmät neonväreihin taittuvatkin sävyt paremmin kuin talvella, kun naama on kuin lakana.

Helsingissä aamu valkeni sateisena. Ei haittaa, tekee luonnolle hyvää saada vähän vettä ja raikastuuhan siinä ilmakin kivasti. Mukavaa tiistaipäivää!

B

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *