MANSIKKA-MELONI-HALLOUMISALAATTI

Ruokahalu katoaa helposti kuumilla ilmoilla. Kuitenkin jotain on pakko syödä, mutta ainakin itsellä tökkii raskaat ruoat aika pahasti, vaikka kaasua on tänä kesänä grillissä kulunutkin.

Parasta ruokaa kesähelteillä on raikas salaatti. Paras salaatti omaan makuun syntyy eri mauista ja eri rakenteista. Kokeilkaapa vaikka mansikkaista halloumisalaattia melonilla höystäen. Makean mansikan ja suolaisen halloumi-juuston liitto on lyömätön! Suussa ne sulautuu ihan älyttömän hyväksi makuelämykseksi! Super makeat melonit tuovat lisämakua entisestään. Tomaatit jätän makeiden hedelmien tai marjojen rinnalta pois, ne eivät mielestäni sovi mauiltaan yhteen. Sen sijaan paahdettu maku on mieleeni, sitä lisään usein salaatteihin.

IMG_5380.jpg

Näin se syntyy:

rapeaa jäävuorisalaattia, kurkkua, mansikoita, melonia (minä käytän Galia-melonia, eli sitä vihreää) sekä tietysti halloumia. Päälle pannulla paahdettuja mantelilastuja. Myös cashewpähkinät tai pinjansiemenet käy hyvin.

Hyvä ruoka, parempi mieli 🙂

B

 

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *