JUHLAVIIKONLOPPU!

Kesän suurin juhlaviikonloppu on käsillä! Aika moni suuntaa erilaisiin kesän juhliin tänä viikonloppuna. Suurin osa varmasti lakkiaisiin tai valmistujaisiin. Niin myös mekin.

Lauantaina on ystävämme valmistujaiset. Niitä vietetään melko pienellä porukalla ja varsin epämuodollisesti. Asuksi mietin pitkään uutta Mangosta löytämääni kesäistä, lyhyttä mekkoa, mutta koska sää ei nyt varsinaisesti muistuta kesähelteitä, päätin sittenkin lähteä illanistujaisiin pitemmissä lahkeissa/hihoissa. Jos kyseessä olisi ollut esim. ylioppilasjuhlat, niitä olisi pitänyt mielestäni ehdottomasti (säästä huolimatta) kunnioittaa arvokkaammalla asukokonaisuudella. Ilta kuluukin siis vaatekaappia tutkiessa, mutta jos arkisempaan asuun lisää vähän korkkaria ja statement-korua kehiin, tukkaa isoille laineille, niin kyllä se juhlalook syntyy varmasti niinkin!

Tytär sai tänään todistuksen lukion ensimmäiseltä luokalta. Tyttö opiskelee kielilukiossa ja lukee parhaillaan neljää eri kieltä. Erityinen lahja näyttäisi olevan venäjänkielen opiskeluun, joka on erittäin hyvä kieli osata tulevaisuutta ajatellen. Olen kyllä niin ylpeä tyttärestämme, joka kesäloman alettua aloittaakin heti huomenna parin viikon kesätyörupeaman. Sen jälkeen on aika hänenkin nauttia toivottavasti aurinkoisesta lomasta. On käsittämätöntä, että tytär on jo suorittanut ekan lukiovuoden! Tänään on kuitenkin juhlaan aihetta mm. niillä, jotka sen vikankin vuoden ovat jo suorittaneet, ammattiin valmistujista puhumattakaan!                           

 

                      ruusu.jpg

 

Me ainakin vietetään viikonloppu juhlahuumassa! <3

Blondi

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *