KUVAT LAINASSA PLUMENILLA

Plumen otti taannoin yhteyttä nähtyään ottamiani kuvia blogissani. He innostuivat kovin kuvista, joissa heidän lamppunsa Plumen esiintyi. Pienen haastattelun kera he julkaisivat jutun omassa blogissaan sekä mm. Facebook-sivuillaan. Jos Plumen nimenä tai tuotteena on vieras, niin kyseessähän on tuo vekkulin näköinen design-energiansäästölamppu, joka kuvassa killuu keittiömme ruokapöydän yllä.

plumen.jpg

 

Keittiöhän ei ole enää tuon näköinen, sillä remppaosuus siellä on jo suoritettu ja olin aikeissa postata siitä jo juttuakin, mutta annetaan entisennäköisen keittiön viedä palstatilaa vielä vähäsen. Plumenin blogiin juttuani lukemaan pääset täältä. Huomasin jutussa harmillisesti pienen typon, eli isompi koko kodin remonttihan on vasta tulossa kesällä, eikä jo tapahtunut, kuten jutusta tulee ymmärtäneeksi. 

                                     plumen%202.jpg

Facebook-artikkeli puolestaan löytyy täältä.

Tuntuu itseasiassa aika kivalta, että itse ottamani kuvat herätti tuotteen valmistajan mielenkiinnon 🙂 Ilmeisesti jonkin jujun olin kuviini onnistunut vangitsemaan:)

 

Hauskaa päivää kaikille! 🙂

B

6 kommenttia “KUVAT LAINASSA PLUMENILLA

  1. Tähän se yhteydenotto sitten johti, vitsit miten kiva juttu! 🙂

    1. Joo, kivalta tuntui, että halusivat käyttää noita kuvia. 🙂 Heillä on tapana etsiä Plumenia eri käyttötarkoituksissa ja kertoa niistä eri some-kanavissaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *