PIENTÄ KIVAA REMONTOITUUN KOTIIN OSA II

Jatkan vielä toisen postauksen verran saman aihepiirin ympärillä, eli mitä kivoja, mielessä  jo kauan pyörineitä asioita uudistettuun kotiin tekisi mieli hankkia. Ensimmäiseen osaan pääset tästä. Ihan välttämättä juuri näitä kuvissa olevia tuotteita en kaikkia hanki, mutta jotain saman tyyppistä kenties.

Ajatukseni on remontin yhteydessä pehmentää kodin ilmettä ja sekoitella eri tyylilajeja. Nykyinen korkeakiiltovalkoinen sohvapöytämme edustaa mielestäni modernia ja suoraviivaista linjaa, haaveissa siintävä vanha Narnia-henkinen kaappi, jota lähden etsimään antiikkiliikkeistä, sopisi pöydän rinnalle hyvin tuomaan ajanpatinaa ja kerroksellisuutta. Sitä tosin kotiimme tuo myös 60-luvulta oleva ukkini vanha piano. Sohva saisi olla mielellään melko moderni muotoilultaan, kun sitten taas joku vanha (ainakin ulkonäöltään) koristeellinen peili tulevan takan ylle toisi vähän lämminhenkisyyttä ja ehkä aavistuksen romantiikkaa kehiin.

kollaasi%20uusi.jpg

Tyynyjä. Niitä ei voi koskaan olla liikaa jos minulta kysyy, siipan mielestä sohva on koristetyynyjen säilytyspaikka. Hmph. Musta itämaishenkisesti kuvioitu tyyny miellyttää kovasti, siinä on juurikin vähän sitä kivaa orientaalia fiilistä, jota voisin pienen ripauksen verran kotiin tuoda.

Iso peili on juuri siinä rajoilla, että meneekö liian maalaisromanttiseksi, mutta ehkä se suoralinjaisen takan yllä menisi ihan hyvin?

Kauan haikailemaani Jielden valaisinta en pysty varmaan ikinä hankkimaan nelinumeroisen hintansa takia, mutta voisin tyytyä vähän samaa lookkia omaavaan edullisempaan versioon. Tämä valaisin tulisi sohvan viereen lukuvaloksi, kun taas jonkun valosarjan voisi laittaa killumaan johonkin verhotangon reunaan tms.

Vanha ikkunanpokamme saa uuden paikan jostain lattialta seinään nojaten. Siihen kylkeen sopisi se edellisessä postauksessa haikailemani oliivipuu ja joku vanhaa henkeä oleva iso lattialyhty.

Isosta juuttikorista voisi tulvia pehmoisia, valkoisia huopia ja voisihan siinä vaikka säilyttää ihan vain siipan mieliksi jonkun koristetyynynkin?

Lampaantalja nimenomaan harmaana sopisi takan eteen. Aika kliseinen Kauniit ja Rohkeat -veto, mutta menkööt! Ihan kesällä sitä en lattialle laittaisi, mutta syksyn tullessa kyllä!

Olen itseasiassa piirtänyt tietokoneavusteisesti 3D-kuvan kotimme alakerrasta, joka siis on suurimman muutoksen kourissa. Siinä näkyy aika hyvin kodin uusi ilme, josta on ollut helppo tuolle siipallekin demota mitä olen suunnitellut – olen siis kirjaimellisesti piirtänyt hänelle kuvan:)  Pari viimeistä viilausta teen vielä mallinnokseen, sitten voisin vilautella sitä täälläkin! 🙂

Tällaisia haaveita tällä kertaa kodin uutta sisustusta ja somistusta silmällä pitäen.

Blondi

4 kommenttia “PIENTÄ KIVAA REMONTOITUUN KOTIIN OSA II

  1. Tällaisia suunnitelmia on kyllä mahtava tehdä! Toteutushan on silloin jo puoliksi tehty? 😉

 1. Onpa ihania suunnitelmia! ♥ Moni noista voisi päätyä meillekin! 😀

  1. Remppaa on odotettu niin kauan, että tässä välissä on kerennyt miettiä jo tosi tarkkaan mitä kotiin haluaa, myös näiden pienempien asioiden osalta.<br />
   <br />
   Hauskaa vappua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *