KEVÄTTÄ MAKKARIIN

Aurinkoista sunnuntaipäivää!

Mieli on huonoista ja lyhyiksi jääneistä yöunista melko levännyt. Olimme eilen illalla pitkästä aikaa salsabileissä ja näin ihania tanssiystäviämme taas! Olen nykyään tosi huono lähtemään viikonloppuisin mihinkään, viikot on täynnä työ- ja koulujuttuja, viikonloppuisin tahtoisi vain ladata akkuja. Onneksi tuli lähdettyä, akut latautui toisella tavalla 🙂


Meillä on pitkään vallinnut tummanpuhuva ilme makuuhuoneessa. Mustavalkoinen köynnöstapetti valittiin  kolmisen vuotta sitten seinään ja nythän se tietysti on alkanut tökkimään. En uskalla tässä vaiheessa mainita tapetin vaihdosta siipalle… varmaan repisi peliverkkarit, sillä tuleva remppa paisuu toimestani koko ajan ja kaverilla on hermoissa pitelemistä 🙂 Ajattelin freesaa ilmettä vaihtamalla vaaleamman päiväpeiton. Sitä kuitenkin vielä etsiessä laitoin pientä kevättä makkariin muutoin.

IMG_3203.JPG

IMG_3202.JPG

Tykkään sellaisista ei niin pedatuista sängyistä. Meillä on kuitenkin nuo kaksi pehmoisia sänkyjä rakastavaa karvakorvaa, joiden en toivoisi päivän aikana meuhkaavan petivaatteissa. Haluan siksi käyttää päiväpeittoa ja petaus on yleensä kaukana rennosta. Tein kuitenkin keväisen petauksen sänkyyn ja tällä kertaa ilman päiväpeittoa.

IMG_3192.JPG

En yleensä pidä kukkakuoseista ihmeemmin, pidän silti noiden pussareiden keväisestä ilmeestä hentoine väreineen; vähän vaaleanpunaista ja vihreää. Kaveriksi Ikean ihana huopa… tuota voisi harkitakin “päiväpeitoksi.”


Ja kas, kun kädessä on kamera, siellä on neiti!

IMG_3195.JPG

Ja ääneen valittava herra 🙂 Hän ei pidä kameroista, mutta änkeää silti kuvaan aina valittamaan suureen (katsokaa vaikka kuvaa!) ääneen! 🙂

IMG_3208.JPG
Minun rakkaat <3

IMG_3206.jpg
 

Meillä on tänään ohjelmassa skootterin käynnistystä talven jäljiltä. Tytöllä jo polttelee skoban avaimet taskussa! Lisäksi vähän kouluhommia pitäisi piirrellä ja raitista ilmaa on saatava tietty myös.


B

4 kommenttia “KEVÄTTÄ MAKKARIIN

  1. Hempeä vaaleanpunainen sopii hienosti makkariisi! Ja ihanat koirat, kivat kuvat!

    1. Kiitti! Romanttinen sisustus, johon miellän vahvasti kukkakuosit, ei ole ihan ominta juttua, mutta jotenkin tänään teki mieli jotain hempeää. Ja hei, kyllä kai makkariin kuuluukin joku hempeys ja romanttisuus…? 😉

    1. Niin voikin! 🙂 Ja onhan nuo karvakorvat aika söpöjä tapauksia… &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *