REISSUSTA KOTIUDUTTU – GOOD TO BE BACK!


Terveisiä Nykistä! 🙂

Olo on kuin zombiella. Olen valvonut yli vuorokauden. Lähdettiin eilen sunnuntaina puolen päivän aikaan hotellista New Yorkista ja saavuimme Helsinki-Vantaalle tänä aamuna klo 8 jälkeen. Uni ei tullut silmään lentokoneessa. Olen aina ollut surkea nukkumaan lennoilla… Huomenna pitäisi mennä töihin. Olen kalpea kuin lakana, olo on etova (tulen ilmasairaaksi koneessa) ja totaalisen väsynyt. Yritän valvoa vielä hetken ennen yöunille menoa, että rytmiin olisi mahdollisimman helppoa päästä kiinni takaisin.

Reissu oli kerta kaikkisen mahtava ja juuri sitä mitä odotin ja enemmän! Kuvia tuli napsittua yli 800 kpl ja taaloja tuli tuhlattua olan takaa ostoksiin. Jalat on kävelleet New Yorkin katuja parin maratonin verran ja kaikki mainitsemisen arvoiset nähtävyydet on koluttu. Matkalaukut on jo purettu ja äkkiä tahtoisin purkaa fiiliksiä reissusta myös tänne blogiin. En tiedä kuinka laajasti olette kiinnostuneita reissun annista, mutta ajattelin lajitella kertomuksia, kuvia ja fiiliksiä aihepiireittäin; yleiset lätinät, suositukset ja muut fiilikset, nähtävyydet ja maisemat, ruoka- ja kulttuurijutut sekä tietty ne ostokset! 🙂

Toiveita, mistä aloittaisin?? 🙂

IMG_2533.JPG
Kotiin oli aivan ihana tulla! Matkalla on aina ihanaa ja mukavaa, mutta kyllä kahden keskisillä reissuilla tulee aina ikävä tyttöä sekä tietty noita meidän karvaisia, nelijalkaisia lapsia myös. Kotona odotti putipuhtaaksi siivottu huusholli, jääkaapissa oli äidin tekemä pataruoka, jopa auto oli pesty ja puunattu sisältäkin! 🙂 Myös olkkarin pöytää koristi tulppaanit. Kotia ei voita mikään!  Kiitos ihanalle äidilleni kotimme ja kaikkien lapsiemme huolenpidosta! 

IMG_2535.JPG


Yritän heti huomenissa laittaa tulemaan vaikka ensin niitä yleisiä fiiliksiä reissusta. Osa tuliaisostoksista on jo kuvattu, mutta ihan kaikkeen en tänään pystynyt. Toivottavasti aikaerorasitus tasoittuu nopeasti, huomenna kuitenkin arki jatkuu töillä sekä koulujutuilla.

Tästä lomasta sai kuitenkin taas roimasti virtaa kevääseen, tällä jaksaa painaa loppukevään kesälomaan asti!

Ihanaa olla kotona <3
Blondi

6 kommenttia “REISSUSTA KOTIUDUTTU – GOOD TO BE BACK!

 1. Oih, uskon. Oma koti on paras paikka.<br />
  <br />
  Nooo, mä haluaisin nähdä maisemakuvia, ruokailukuvia, shoppailusaldoa, ja ja ja…. 🙂

  1. Näin on! :)<br />
   <br />
   Saamasi pitää! Tuota kaikkea olisi tarkoitus postailla. Shoppailusaldo oli…kröhöm… melkoinen, joten siitä myös riittänee juttua… 🙂

 2. Tervetuloa kotiin, kiva että oli onnistunut reissu 🙂

  1. Kiitos, kotiin on aina ihana tulla! &hearts;<br />
   <br />
   Oli kyllä tosi mahtava reissu, toivottavasti saan pian kuulumisia tännekin!

 3. Tervetuloa kotiin! On muuten ihan kymppifiilis palata siistiin ja kukin koristeltuun kotiin &hearts;

  1. Kiitti! 🙂 Sanos muuta, äidit ne osaa aina yllättää ihanasti! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *