NACHOPAISTOS

Arkena haluaa ruokaa nopeasti. Meksikolainen on hyvää ja nopea valmistaa, mutta viljattomat tortillat eivät ole kovin hyviä mielestäni. Taco-kuorissa taas ärsyttää se halkeilu ja kaikkien mömmöjen valuminen syliin, joten kokeilinpa tehdä nacho-paistosta.

Valmistui super-nopeasti, oli hyvää, ei sotkua, kun pystyi haarukalla ja veitsellä syömään. Ja ei tuo ihan paha terveellisyyttäkään ajatellen ole, jos ei ihan kauheasti lotraa juustoraasteen kanssa ja nachot pysyy kourallisen määrässä. Muutoinhan siinä on lihaa, tomaattikastiketta ja vihreää kaveriksi.

IMG_0984.JPG

 

NACHOPAISTOS
1 sipuli
400g naudan jauhelihaa
1 prk salsaa
nachoja
juustoraastetta
salaattia
kurkkua
avokadoa
ranskankermaa
Paista kuutioitu sipuli ja jauhelihat
Kaada salsapurkki perään
Levitä nachot pellille
Kaada jauhelihakastike päälle
Laita oman mielen mukaan päälle juustoraastetta
Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 5 minuuttia
Laitoin lautaselle annoksen nachopaistosta ja revin päälle salaatinlehteä. 
Lisäsin kuutioidut kurkut ja avokadot, pari teelusikallista ranskankermaa ja avot!
IMG_0990.JPG
Nams! 🙂 Mielikuvitus on rajana täytteiden suhteen, meillä sattui olemaan näitä jääkaapissa tällä kertaa.


Eilen olin töiden jälkeen tekemässä harjoittelukeikan yhdessä iki-suosikki sisustusliikkeessä. Odotin sitä innolla ja toivon aina oppivani uutta. Niin kävi myös eilen, sillä sain taas pari oikein hyvää vinkkiä tulevaa varten. Uskon pikkuhiljaa kehittyvään ammattitaitooni, mutta arvostan kovasti kokeneimpien vinkkejä, kehitysehdotuksia ja muita. On tehtävä virheitä, jotta niistä voi oppia. Toisaalta luovassa työssä virheet ovat lähinnä makuasioita:)

Opiskelija-statuksella on kyllä helppo saada harjoittelutöitä ja sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Näistä keikkaluontoisista töistä saa kullanarvoista kokemusta ja jos hyvin menee, myös kuvia portfolioon, jolla joku päivä osoitan osaamiseni ja ammattitaitoni uutta työpaikkaa alalta etsiessäni! 🙂Mahtavaa keskiviikkoa luihin ja ytimiin menevästä tuulesta huolimatta:)

B

 
Heidi / Checklist - -

4 kommenttia “NACHOPAISTOS

  1. Minäkin teen tätä usein! Juustoraasteen sijasta olen tottunut käyttämään aina cheddarjuustoa. On kyllä niiiiiin hyvääää herkkua!!! 😀

    1. Se cheddar-kastike mitä usein käytetään ei ole oikein omaan mieleeni. Lisäksi mozzarella on aavistuksen kevyempää niin maultaan kuin rasvapitoisuudeltaankin. Mies kyllä heti kysyi, että miksei ole cheddaria…?! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *