DIY KUKKA-ASETELMA JOULUN HENKEEN

TYKÖTARPEET:
ruma kori
harmaa spray-maali
valkoinen amaryllis
valkoinen tulilatva
minisypressi
hopeisia koristeita
leveää nauhaa
jäkälää
sammalta
lumispraytä
mielikuvitusta
Löysin hyvänmallisen, soikean, sisältä muovitetun korin pienen etsinnän jälkeen, mutta kori oli mielestäni susiruma outoine 2-väri värityksineen. Asia korjaantui kuitenkin helposti harmaanvärisellä spray-maalilla. 
kori+1.jpg

Sitten vaan kukkia ja koristeita koriin, vähän nauhaa ja perään suihkaus tekolunta sypressin päälle. Näin siitä syntyi mieluinen asetelma. 

asetelma+5.jpg

Oletteko muuten nähneet ennen kolmevanaista Amaryllista?? Minä en ja olin yllättynyt, kun näin kaikki kolme vanaa. Kukka on vähän liian tiukassa supussa, tahtoisin sen avautuvan aatoksi, mutta annan sille valohoitoa nyt 24h spotin alla ja tilkan lämmintä vettä silloin tällöin, niin ehkä se avautuu. Amaryllistahan ei kannata juurikaan kastella, muuten varsi venähtää tosi pitkäksi ja sitten kukka alkaa kaatumaan.

asetelma+1.jpg
asetelma+2.jpg
asetelma+3.jpg
asetelma+6.jpg
asetelma+4.jpg
Me haettiin eilen kuusi kotiin ja tänään se sai koristeet ylleen. Nyt koti on valmis vastaanottamaan joulun. (No, okei, ehkäpä se joulusiivous on vielä hyvä suorittaa…)
Hyvää lauantai-illan jatkoa 🙂
Blondi

2 kommenttia “DIY KUKKA-ASETELMA JOULUN HENKEEN

  1. Tosi kaunis asetelma ♥ Aika muuten supussa on kyllä sun amaryllikset… mulla jo hieman yrittää kurkistaa. Jos pidän siitä huolta oikein hyvin, ehkä se avautuu edes pikkuisen aatoksi ja saa nähdä ripauksen punaista. 🙂

    1. Kiitti 🙂 No joo, melkoinen suppu, mutta mä yritän selättää sen valohoidolla. Usko tai älä, mutta se tepsii ja se on jo vähän auki. Tuskin se nyt kahdessa päivässä ihan kukkaan aukeaa, mutta lupaus siitä on jo olemassa ;)<br />
      <br />
      Voi, punaiset amaryllikset on kyllä kans upeita! Mulla vetää keittiön amaryllis jo viimeisiään, vika kukka auki enää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *