VÄSÄHTÄNEEN PERJANTAIN PIRISTYS

Kauan odotettu viikonloppu saapui viimein. Olo on väsähtänyt ja mieli huutaa lepoa. Ryhdyin maanantaina tukilakkoon, kun tytär ilmoitti aloittavansa kuukauden karkkilakon. Onneksi siihen ei kuulu muffinit 🙂

muffini.jpg

Nämä gluteenittomat ja vehnättömät muffinit tulivat valmiista jauhopussista. Lisäsin vain sulatetun voin ja muutaman munan, vatkasin taikinan sekaisin ja heitin uuniin. Nams.

Makoisaa marraskuun ensimmäistä,
B

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “VÄSÄHTÄNEEN PERJANTAIN PIRISTYS

    1. No ne itseasiassa olivatkin tosi hyviä! En ole itse vielä gluteenittomia muffareita yrittänyt tehdä alusta asti. Ens kerralla lisään näihin jotain Pätkis-paloja tms. vähän lisää suklaanmakua ja suutuntumaa lisäämään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *