KOTIKIERROS osa I – SISÄÄNKÄYNTI


Olemme asuttaneet nykyistä kotiamme jo 12 vuotta. Pidämme asunnosta sekä sijainnista valtavasti. Kun päädyimme tähän asuntoon, oli talo vasta rakenteilla. Oli kiva käydä työmaalla katsomassa työn edistymistä ja kurkkimassa ikkunoista sisään. Mieheni mielestä ravasin liian monta kertaa. Päivässä kun ei paljon silmällä erotettavaa tapahdu! 🙂 Kun ensimmäisen kerran pääsimme sisään, oli lattia vielä harmaata betonia. Huonejako oli jo tehty ja portaat valettu, mutta mitään pintoja ei oltu tehty. Saunakin muistutti enemmän jotain betonibunkkeria kuin saunaa. Oli vaikea kuvitella miltä tilat valmiina näyttäisi, enkä malttanut odottaa, että talo vihdoin valmistuisi ja pääsisimme muuttamaan sisään! 


Kotikierros alkaa luonnollisesti etuovelta. Istutin juuri suureen ruukkuun callunoita. Ne ovat yksinkertaisesti niin nättejä!
etuovi.jpg
Vastassa ensimmäisenä on pieni tuulikaappi. Ja ilmoitusluontoinen asia 🙂
eteisen+ovi.jpg
Etuovessamme on pieni ikkuna ja tuo teksti näkyy siitä hauskasti, kun ovea lähestytään.
eteisen+kuva.jpg
Tuulikaappimme on pieni, mutta toimiva. Kuramatto on ihan ehdoton kahden koiran taloudessa. Vasemmalle seinälle jää kenkien säilytyssysteemi ja koirien hihnat ja tassupyyhe.
eteinen+2.jpg
Tylsän näköisen sähkökaapin tuunasin washi-teipillä. Teippejä tarttui käteen ensimmäisen kerran pari vuotta sitten jollain käsityömessuilla. Ne ovat käteviä mihin tahansa tuunaamiseen ja jälkiä jättämättömän tarrapintansa vuoksi ne saa irti siististi mistä tahansa pinnasta. Itse olen käyttänyt washi-teippiä mm. tuikkujen ja maljakoiden koristeluun, boordina, taulukehyksissä jne. Käyttötapoja on miljoonia ja vain mielikuvitus esteenä!

Tuulikaapissa on kattoon upotettu iso spotti, mutta halusin tummanpuhuvaan tuulikaappiin jotain pehmeää valoa. Ikeasta ostettu ledivalolista on omiaan tähän. Se on niin kapea, että pysyy lattialistan päällä ilman mitään pidikkeitä. Koska pistorasiaa tuulikaapissa ei ole, johto vedettiin listoja pitkin seinän toiselle puolelle lähimpään pistorasiaan. Tätäkään tuskin havaitsee, sillä johto on todella siro. 
Sellainen sisäänkäynti meillä. Nyt olisi vielä viime hetken siivoilut ja illallisen valmistelupuuhat. Vieraat saapuvat klo 19 🙂

Aurinkoista launtaita!
B

2 kommenttia “KOTIKIERROS osa I – SISÄÄNKÄYNTI

  1. Ihana idea tuo sähkökaapin tuunaus! Taidanpa kokeilla itse samaa. 🙂

  2. Heippa Coraline!<br />
    Teipillä tuunaaminen on tosi kivaa ja ennen kuin huomaatkaan, olet teipannut vähän sieltä sun täältä 😉 Kiva kun kommentoit, toivottavasti jäät seuraamaan juttujani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *