Olin pitkään haaveillut uudesta liedestä vanhan valurautalevyisen hellamme alkaessa jo temppuilemaan. Tilasimme keraamisen lieden kiertoilmauunilla ja perjantaina se sitten tuotiin kotiin. Noin hienoa hellaa minulla ei koskaan ole vielä ollutkaan! 🙂
Todella paljon vaikutti uuden lieden modernimpi look myös koko keittiön ilmeeseen ja nyt on kiva valmistaa taas kaikkia ihania ruokia.
Tässäpä yksi makoisa kanaruoan ohje:
LIMEKANA
500-600g maustamatonta kanaa
2 isoa valkosipulin kynttä
3 rkl dijon-sinappia
2 rkl hunajaa
2 limen mehu
1 dl oliiviöljyä
pippuria
suolaa
Pilko kanafileet melko suuriksi paloiksi
Sekoita marinadin ainekset ja kanafileet kulhossa keskenään
Paista uunissa 175 asteessa n. 45 minuuttia.
Nauti haluamasi lisukkeen kanssa. Riisi tai quinoa toimii hyvin!
Oikeesti tosi hyvää! Valmiista tuotoksesta unohtui ottaa kuva, kun kanat jo popsittiin parempiin suihin 🙂
Ensi viikolla on jännittäviä ja mukavia asioita edessä, sitä ennen nautiskellaan vielä sunnuntai-illasta 🙂
B