Syksyn mukavat kiireet

Pari hellepäivää ainakin täällä Helsingissä tuntuivat todella mukavilta, mutta kyllä minun mielestäni oli eilen kiva mennä nukkumaan kun sade rummutti ikkunalautaa ja illan hämäryys antoi mahdollisuuden nautiskella kynttilänvalosta. Syksy saa puolestani tulla.

Syksy on melko leppoisan elokuun jälkeen lähtenyt kunnolla vauhtiin ja kalenteri on täyttynyt kivoista menoista; on musakeikkaa, synttärijuhlaa, sukujuhlaa, illallisia, Thaimaan reissujengin jälleennäkemistä, balettia ja oopperaakin. Jos vapaa-aika on kiireistä, niin töissäkin sitä samaa. Pari isompaa, jo alkuvuodesta käynnistynyttä projektia on tulossa maaliin näinä viikkoina ja jo uutta isompaa settiä taas lähtökuopissa alkuasetteluissaan. Ihan mieletöntä, miten saan työssäni miettiä aika vapaasti boksin ulkopuolelta erilaisia keinoja viedä työnantajaani eteenpäin ja miten oma duunipanos vaikuttaa koko firmaan. Tämä on itse asiassa asia, jonka äärellä jostain syystä kipuilin kesäloman jälkeen – onko liki kymmenen vuoden jälkeen enää mitään mitä voin yhtiölle antaa ja onko jotain mitä yhtiö voi vielä antaa minulle. En tiedä mikä hetkellinen mielenvika tuo oli, sillä vastaus kumpaankin on päivänselvä – on todellakin! Ehkä poden jotain kymmenen vuoden urakriisiä? Onhan tuo nyt ihan jäätävän pitkä aika yhden työnantajan palveluksessa ja väkisinkin tulee mieleen mitä muuta tuolla olisi ja olisiko omalle osaamiselle kysyntää muualla. Pieni kriiseilyni asettui kuitenkin yhtä nopeasti aloilleen kun työt lähtivät rullamaan taas kesän jälkeen normi meiningillä. Mihinkäs sitä täältä lähtisi… 🙂

Kotirintamalla sisustelut ovat käynnissä ja pikapuoliin voisin alkaa vilauttelemaan kuvia työ/vierashuoneesta. Selvästi alkaa värit hyvin pitkän valkoisen kauden jälkeen taas puhuttelemaan; lämmintä beigeä, viileää vaaleanpunaista ja tehosteena vähän messinkiä! Ei tässä nyt ihan hurjaksi värirevittelijäksi voi vieläkään tunnustautua, mutta esim. tuo leijonankeltainen tuntuu nyt tosi houkuttelevalta sävyltä näin syksyn tullen ja sitä on olkkariin juuri eksynyt. Siihen kaveriksi vähän lämmintä alpakkahuopaa, parit kynttilänlepatukset ja kulhollinen popparia niin johan alkaa syksyiset illatkin kaikesta kiireestä huolimatta tuntumaan kotoisilta. Tänään minulla on spa-ilta – kotona lämpeää sauna ja luvassa on kasvonaamiota, pedikyyriä, kulmien värjäystä sun muuta, sillä huomenna on isot työpaikan avec-juhlat! Mekko roikkuu jo henkarissa ja korut on valittu valmiiksi. Enää juhlava laukku kainaloon ja korolliset Sally Spectra – eli leopardikuvioiset kengät laukkuun mukaan ja kohti perjantai-illan kokkareita!

Lauantaina on luvassa äitini synttäri-illallinen ja sunnuntaina jos vihdoin kerkeäisi Habitareenkin. Kiva ja ohjelmantäyteinen viikonloppu siis edessä. #syksynkiireet

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *