Vihreän vallassa

Ei riitä, että makkariin tuli vihreä seinä (joka muuten kokonaisuudessaan vielä esittelemättä), mutta nyt sitä on taas olkkarissakin vuoden tauon jälkeen.

Viimeksi viime syksynä nuo Ikean vihreät samettipäälliset olivat käytössä ja nyt tämän itselleni hyvin oudon vihreän ajanjakson mukaisesti ne pääsivät taas sohvaa ja nojatuolia koristamaan. Sopivat jotenkin tosi kivasti tähän värikkäseen vuodenaikaan, vaikka tällä hetkellä olkkarin takana villiviiniseinä hehkuukin enemmän räiskyvän punaisena, kuin kesäisen vehreänä.

Olen mutustellut ajatusta viininpunaisesta, olisi kiva kokeilla ekaa kertaa ikinä miltä se näyttäisi kotonamme. Saattaapi kuitenkin olla, että jätän punaiset sävyt jouluun. (Oops! Joulu mainittu!)

Meillä palaa kynttilät jo joka ilta. Vaikka toisaalta jo hiukan etukäteen kauhistuttaa lähestyvä pilkkopimeä ajanjakso, fiilistelen kyllä tummuvia iltoja kynttilöillä ihan mielelläni. Onneksi hiukan aurinkoenergiaa saadaan talven varalle jo kuukauden kuluttua, kun suuntaamme miehen kanssa reissuun. Kertoilen tästäkin vielä lähempänä lisää!

Mukavaa tiistai-iltaa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *