Mustat kattoparrut

Iloisena esittelen teille nyt ekat maistiaiset aitan valmistuneesta remontista.

20170528_143438.jpg

Iloisena siksi, että nyt se on vihdoin tehty ja siksi, että tulipahan hemmetin hyvä! Alkuun totean, että oli muuten ihan järkyttävä homma tuo katon maalaaminen! Asento oli koko ajan kaikkea muuta kuin ergonominen pienillä tikkailla viistoa kattoa maalatessa. Kaksi kerrostakin se vielä vaati peittyäkseen – voi niska-parkani!

Vielä parempi katosta ja koko aitasta tuli, kun maalasin nuo kattoparrut ja tuuletusikkunan mustiksi! Ai että miten hyvät niistä tuli! Antoi upeaa ryhtiä koko mökkiin!

20170528_143521.jpg

(Hassu varjo tulee kuvassa muuten tuon keskiparrun molemmin puolin.)

Näissä kuvissa mökki on vielä tyhjä, mutta eilen se kuitenkin muutamaa pikkujuttua vaille valmiiksi sisustettiin juuri ennen kotiinlähtöä. Siitä tuli parempi, kuin kukaan meistä osasi edes ajatella – ihan niin kuin pikkumökinkin kohdalla. Äitini henkäisikin ihastuksissaan, että siitähän tuli kuin sellainen beach house! Kyllä maalilla, järkevillä kalusteilla ja somistamisella saa niin paljon uutta ilmettä, ettei sitä uskokaan.

20170528_143426.jpg

Lattiaa ei uusittu, tuo parkettia jäljittelevä muovimatto sai jäädä, mutta se sidottiin piensisustuksella mukavasti aitan värimaailmaan mukaan ja tuohan tuo väri toki kaivattua lämpöäkin mökin ilmeeseen. Vanha kattolamppukin sai jäädä, maalasin siitä vain tuon pyöreän alustan mustaksi ja jätin kohdevalaisinten rungot puunväriksi. Nekin sointuu nimittäin täydellisesti lattian väriin. It’s all about details, you know!

20170528_143535.jpg

Vielä puuttuu pimennysverhojen asennus ja naulakon kiinnitys. Myös valkoinen helmalakana pitää vielä jostain löytää, sillä IKEA huusi suureksi pettymykseksi ei oota, kun haimme sieltä eilen vielä viimeiset kalusteet. Muutoin on siis aittakin valmis ja odotan jo innolla, että pääsen seuraavan mökkikäynnin yhteydessä ottamaan kokonaiskuvat niin aitasta kuin pikkumökistäkin. Ja kunnon kameralla! Nämä kaikki räpsyt tähän asti on otettu puhelimella, kun en ole viitsinyt järkkäriä raahata remontin ja maalipurkkien keskelle. Loppukuvia täytyy tosin odottaa parisen viikkoa, sillä ensi viikonloppuna jää mökkeily väliin, koska meillä on kotona juhlat.

Nyt on mökkijutut siis parisen viikkoa tauolla ja palailenkin pian noiden mainitsemieni juhlien pariin postauksen muodossa…

Energistä uutta viikkoa!

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Mustat kattoparrut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *