Kotiinpaluu ja kakku

Huhheijaa, mikä reissu! Siis niin yksinkertaisen upea matka takana, ettei oikein sanat edes riitä kertomaan!

Onneksi valokuvia on puolentoistatuhatta, joita pitää alkaa perkamaan ja valitsemaan, jotta saan teille parhaimmat näytille. Näimme niin valtavan kauniita maisemia ja uusia kaupunkeja ja kyliä ja koimme uusia asioita läjäpäin, että riittää taas kiikkustuolissa muisteltavaa! Kuitenkin matkalta kuin matkalta on aina ihana palata kotiin…

_MG_8836.jpg

Kotiinpaluu venähti jälleen kerran, taitaa olla enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että kohdallemme osuu aina myöhästymisiä. Vimeiset kolme reissukertaa on mennyt jompaan kumpaan suuntaan lentoja odotellessa.

Tällä kertaa kotiinpaluu oli Riikan kautta, mutta siellä tapahtui eilen aamulla onnettomuus, joka sulki koko kentän. Meidän kone ei lähtenyt ajallaan Zürichista, jonka ansiosta myöhästyimme myös jatkolennolta Riika-Helsinki. Me jouduimme odottelemaan molemmilla kentillä useamman tunnin, joten aika väsyneenä palasimme yhden aikaan yöllä kotiin.

_MG_8813.jpg

Tänään kotiinpaluun ja miehen synttäreiden kunniaksi tein juustokakun. Miehen toiveesta sen kanssa nautitaan myös vaniljakastiketta. Hah, ei ihan tavanomainen yhdistelmä, mutta synttärisankari saakoon mitä haluaa! Poksautellaan myös prosecco-pullo ja fiilistellään vielä loman vikoja päiviä nautiskellen. Lomalla tuli tosiaan nautittua ihanaa ruokaa viinilasillisten kera, kulauteltua skumppaa ja syötyä herkkuja jälkkäriksi ja jäätelöä välipalaksi. Lomalla ei jaksa, eikä tarvitse nillittää sokereista tai kaloreista, lomalla nautitaan elämästä ja muiden valmistamista aterioista ja otetaan ilo irti. Ensi viikolla palataan taas ruotuun arjen koittaessa.

Me täällä vietetään viikonloppua loistavan loman jälkitunnelmissa. Katsellaan telkkarista tallenteita reissun ajalta, löhöillään sohvalla ja rapsutellaan rakasta karvakorvaa. Reissujen nurja puoli on aina kova ikävä koirakaveria…

Ihanaa viikonlopun jatkoa! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *