Tykkää ja voita!

Jouluksi on kiva järjestää blogin lukijoiden kesken arvonta. Siitä tulee hyvä mieli niin itselle, kuin lukijoillekin. Viime vuonna matkaan lähti Tine K. -tuotteita, katsotaan mitä keksin tänä vuonna!

Capture.jpg

Tänä vuonna joululahja-arvonnan järjestän vain Facebookin puolella tykkääjien kesken. Ensimmäinen paketti lähtee postiin voittajalle joulukuun puolessa välissä, mikäli tykkääjien raja nousee 250 paremmalle puolelle. Toinen paketti lähtee matkaan samaan aikaan, mikäli jopa 300 tykkääjän raja ylittyy! Tässä on siis kuukausi hyvää peliaikaa järjestää itselleen tai läheiselleen mukava sisustusaiheinen lahja!

Facebookin puolella pystyt helposti seuraamaan uusimpia postauksia ja pysyt ajan tasalla myös muista jutuista ja päivityksistä, joita ei aina eksy blogin puolelle. Käypä siis kipin kapin tykkäämässä blogini sivuista tätä linkkiä pitkin, niin olet mukana jouluisessa arvonnassa!

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Tykkää ja voita!

  1. Olipas tutunnäköinen koti tänään erilaisissa perheissä! Olikohan teiltä se?

    1. Voi vitsi! 🙂 Olitpas tarkkasilmäinen! Meiltähän se! Miten harmi, että ohjelma lipsahti itseltä ohitse tänään… tässä on ollut pientä säätöä esitysaikojen ja muiden kanssa ja näin kävi. Onneksi noita voi katsoa netistä jälkikäteen! Laitan huomenna ulos postauksen tähän liittyen. Nyt kun ohjelma on ulkona, saan postata aiheesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *